黎緊6月毒遊韓國,有無巴絲想join?

317 回覆
5 Like 24 Dislike
巴打首爾有冇好野食推介?
6至8月join左語學堂
btw我識親啲男仔fd都唔鐘意韓國,覺得佢又on9又悶,所以去既巴打最好係搵到想去既景點先好去
同埋韓國食物偏重口味,唔食得辣或者油膩食物既巴絲去到可能會唔太慣
去幾多日?

7日
去幾多日?

7日
5月尾6月頭會去韓國

絲打stay到幾號?

我都係呢個period,join唔join得
我已book酒店,純粹想有人一齊玩
想去 都係拎撚一個
返pt儲左幾皮野都冇乜地方可以洗
以前grad trip都冇去
毒丁丁去旅行又真係

巴打有無興趣join我?

我係有鳩嘅真絲黎

可否join
我七月尾去釜山
係首爾來回釜山好方便架,坐KTX就得 上車坐到最後一個站落車,如果你係韓國留得耐既saty兩三日係釜山好好
利申:上年都係坐KTX首爾來回釜山

我去過2次釜山
一次搭KTX一次坐巴士
KTX來回好貴
巴士坐到腰斷
但我去慶州個日期卡住左係中間
所以一係就一去到首爾即落釜山
唔係就無得去
首爾去過一次真係冇咩野玩, 巴打你firm左日子同機票未?

Firm左嫁啦
巴打首爾有冇好野食推介?
6至8月join左語學堂

邊間語學堂?

我之前係首爾exchange,大把好野食
弘大係天堂
btw我識親啲男仔fd都唔鐘意韓國,覺得佢又on9又悶,所以去既巴打最好係搵到想去既景點先好去
同埋韓國食物偏重口味,唔食得辣或者油膩食物既巴絲去到可能會唔太慣

我之前係韓國exchange,與得好正先再去
辣野好正 好想揾人陪我試大辣

我都有去過韓國exchange 巴打幾時去架?
我七月尾去釜山
係首爾來回釜山好方便架,坐KTX就得 上車坐到最後一個站落車,如果你係韓國留得耐既saty兩三日係釜山好好

我去過2次釜山
一次搭KTX一次坐巴士
KTX來回好貴
巴士坐到腰斷
唔係就無得去

ktx online book好似平啲,再唔係申請國際學生證,好似有折

上年
我七月尾去釜山

我去過2次釜山
一次搭KTX一次坐巴士
KTX來回好貴
巴士坐到腰斷
唔係就無得去

ktx online book好似平啲,再唔係申請國際學生證,好似有折

睇睇價錢先

上年

我都係 上年暑假
想去 都係拎撚一個
毒丁丁去旅行又真係

我係有鳩嘅真絲黎

可否join

但我發現要讀summer sem應該去唔到

上年

我都係 上年暑假

我上sem去
想去 都係拎撚一個
毒丁丁去旅行又真係

我係有鳩嘅真絲黎

可否join

但我發現要讀summer sem應該去唔到

其實毒撚一個更開心,洗撚你講
我七月尾去釜山

我去過2次釜山
一次搭KTX一次坐巴士
KTX來回好貴
巴士坐到腰斷
唔係就無得去

印象中26歲以下佢就當青少年
但係係外國人pass所以成人都好似唔係話好貴
5月尾6月頭去
都係毒遊第一次去韓國
5月尾6月頭去
都係毒遊第一次去韓國

巴打join埋一齊玩好無
我之前係韓國讀書,都叫識下路
我七月尾去釜山

我去過2次釜山
一次搭KTX一次坐巴士
KTX來回好貴
巴士坐到腰斷
唔係就無得去

印象中26歲以下佢就當青少年
但係係外國人pass所以成人都好似唔係話好貴

無睇錯好似一程$3xx港紙
來回都成$700
預咩筆直? 留whatsapp/tg傾?
利伸: 未去過韓國
預咩筆直? 留whatsapp/tg傾?
利伸: 未去過韓國

Tg: a432_123
我自己就窮住既,其他無所謂$10,000港紙內都接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞