黎緊6月毒遊韓國,有無巴絲想join?

317 回覆
5 Like 24 Dislike
5月尾6月頭去 可以一齊去飲野
兩條絲

絲打我5月尾一個人去 可以一齊?
六月中同fd去首爾同釜山 但佢放左一半飛機 我要一條友stay喺釜山幾日有啲淆
利申絲打 唔識韓文又未試過一條友旅行
六月中同fd去首爾同釜山 但佢放左一半飛機 我要一條友stay喺釜山幾日有啲淆
利申絲打 唔識韓文又未試過一條友旅行

釜山好正嫁
放心啦,其實韓國好既地方就在於d景點全部有地鐵去
釜山唔似濟洲,有地鐵(有漢字添嫁)
我都好想去多次釜山
頭先8蚊都買左16-20/5 去,有冇住宿推薦?

Guesthouse 24

我夜晚10點先落機會唔會趕唔切check in,我睇佢check in時間好似去到10點?

我夜晚10點先落機會唔會趕唔切check in,我睇佢check in時間好似去到10點?

預早同佢講,佢會放條題係reception
利申:試過

同埋10點落機你擔心delay無地鐵好過
尾班車23:55

我唔使拎行李應該冇問題既一個人 唔該曬巴打等我問下先
5月尾去exchange, 可以join

巴打住新村定明洞嗰間?
5月尾去exchange, 可以join

Add我tg啦
我想問下KTX Pass , 係咪買左就可以上任何時間火車 , 唔洗再去火車站換飛?
我想問下KTX Pass , 係咪買左就可以上任何時間火車 , 唔洗再去火車站換飛?

要換飛先咖
但係換完飛想要係車上面坐先要再去櫃台換
唔洗既就可以直接拎著張pass直接跳上車

要換飛先咖

要換個班車既車飛?

要換飛先咖

要換個班車既車飛?

首先係車站換張pass
跟著拎著張pass係可以去上任何既ktx (但係佢默認左係企位 開左車個位冇人坐先可以坐)
所以想要坐位既可以去左櫃台拎張坐位先既(但係比較旺既時間啲車會爆左 冇坐位 咁就可以拎張pass直接上車坐地下)

Sorry 1999 有問題可以再問我

要換飛先咖

要換個班車既車飛?

首先係車站換張pass
跟著拎著張pass係可以去上任何既ktx (但係佢默認左係企位 開左車個位冇人坐先可以坐)
所以想要坐位既可以去左櫃台拎張坐位先既(但係比較旺既時間啲車會爆左 冇坐位 咁就可以拎張pass直接上車坐地下)

姐係拎左Pass就上到,唔洗再搵返當班車次,默認企位,對嗎?

要換飛先咖

要換個班車既車飛?

首先係車站換張pass

姐係拎左Pass就上到,唔洗再換返當班車次,默認企位,對嗎?
5月尾首爾
5月尾首爾

我月頭1-7
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行

落釜山?
6月尾釜山 有無人join
是咁的,其實都有好幾個巴絲聯絡左我
但仲未有details
可以比我join既就contact我啦

另外,就算唔得既,不如都係首爾食個飯?
大家意下如何?
6月頭
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行

落釜山?

係買左KTX Pass
5月尾首爾

我5月22-27
5月尾首爾

我5月22-27

5月22-28
坐邊間airline?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞