[推到橫掃金鐘獎]台劇 想見你 映後討論(10)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
之後拎埋全程在場既獎😂
老實
我唔係好識佢
查歌 都係睇到 第五個現代化 最出名
你對
頭兩句已經搞不懂
個個世界鬥神秘 可以理解到
你去我時空 我去你時空果種困惑
第二句就完全不明
下段
就刻意連結 台版 既iG 科技元素
Rap都係佢哋自己rap既就算係咁
Rap難過唱
希望係facebook上
有得回睇番
果個時間睇唔到 慘
一定有嘅
見佢地之前所有映前映後直播
或者突擊嘅直播
都會留底
Btw 已經留左問題

我見好多問題 都問得好唔深入
好basic 既野
都証明睇完中意呢套劇既都好
都唔係好了解套劇
愛的廣義相對論 就出
有啲係已經俾編劇喺想見你大結局個直播(yahootv)答過
Cast 幾吸引
最衰冇字幕 都好難聽 講咩
同感有時仲要播下停下 慢慢消化
我 明 點解 逃嘅點率擊低一截啦

八三夭 831【想見你想見你想見你 Miss You 3000】電視劇「想見你상견니」片尾曲 Official Music Video
收看次數:28,978,768 次•已於 2019年11月13日首播

陳零九 Nine Chen【看見妳的聲音 See Your Voice】電視劇「想見你상견니」插曲 Official Music Video
收看次數:3,216,818 次•已於 2019年12月5日首播

黃宣 YELLOW【一天 Someday】電視劇「想見你상견니」插曲 Official Music Video
收看次數:2,445,334 次•已於 2019年12月30日首播

孫盛希 Shi Shi【Someday or One Day】電視劇「想見你상견니」片頭曲 Official Music Video
收看次數:3,623,596 次•已於 2020年1月20日首播

孫盛希 Shi Shi【逃 Come Away】電視劇「想見你상견니」插曲 Official Music Video
收看次數:2,595,208 次•已於 2020年2月12日首播

其實係因為官方出得遲, 成績跟本唔差
至於出得遲既原因...
因為剛好 劇情去到
韻如主導返
播完第12集既幾日後
係咪準備拍電影版
之前有講過有機會
希望成事
柯都話過
未見過咁唔捨得講88嘅劇組
應該話 逃 揀選既MV 畫面 對劇情太重要 唔可以曝光住
不然劇透機會好大

看到佢保密功夫係做得好足
佢自己都抽離唔到啦

我地都係
又周圍睇下, 睇到 lala 唱既 last dance

做左個去支那版既mp3, 可以去聽下

https://drive.google.com/file/d/1cfXaSSxUyYFPol4OYHy47BuwybPA30jE/view?usp=sharing

真係幾突然

始終疫情打亂晒好多電影既上映檔期
唔知佢會唔會抽到時間做宣傳
佢又拍緊劇
唔知佢會唔會抽到時間做宣傳
佢又拍緊劇
想像唔到柯仙拍恐怖片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞