[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(7)(外傳+感謝文+俾我完啦好嗎)

438 回覆
213 Like 0 Dislike
下個故等你
多謝你翻嚟啊
下個故再等你個正皮
明明個post叫做「俾我完啦好嗎」
明明個故完咗
但見到大家咁有心突登翻嚟俾個正皮真係好感動
應承大家我會好快翻嚟
正皮返晒了!
多謝你啊 不敢回看絲
下個故再見啦
大家好,當我埋首計劃緊新故嘅時候,
其實我先前參與penana創作挑戰又嚟到第三回合,
所以如果大家想繼續追看或了解一下我除了寫愛情故事仲會寫咩題材,
歡迎過去睇一睇,
好看嘅俾個「like」我同埋留言打氣都得

故事傳送門:
https://www.penana.com/story/65605/%E5%A4%8F%E6%97%A5%E7%9F%AD%E7%AF%87%E9%80%A3%E8%BC%89%E6%8C%91%E6%88%B0-%E7%AC%AC%E4%B8%89%E5%9B%9E-%E8%BD%89%E6%8D%A9%E7%AF%87/issue/36?published=success

因為故事之前出咗兩集,如果你未睇前兩章,歡迎用下面網址睇睇先:

第一回:
https://www.penana.com/story/64227/%E5%A4%8F%E6%97%A5%E7%9F%AD%E7%AF%87%E9%80%A3%E8%BC%89%E6%8C%91%E6%88%B0-%E7%AC%AC%E4%B8%80%E5%9B%9E-%E8%B5%B7%E9%A6%96%E7%AF%87/issue/84

第二回:
https://www.penana.com/story/64902/%E5%A4%8F%E6%97%A5%E7%9F%AD%E7%AF%87%E9%80%A3%E8%BC%89%E6%8C%91%E6%88%B0-%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E5%9B%9E-%E6%89%BF%E6%8E%A5%E7%AF%87/issue/16
新讀者留名,終於追哂

樓主繼續加油
好開心完故都有新讀者
多謝你支持啊 希望下個故都見到你
Yoyoyo
回來比正評了
雖然知道個故完咗
但已經變咗每晚臨瞓指定動作,點都要入一入post睇下
終於追完成個故
好正啊
不過有啲見你好似係每日一po?
所以我有啲好奇你係點樣每日抽時間寫嘢
同埋大概幾耐先寫完一個更新
終於甩P,追返哂咁多個po比正皮先
甩咗p第一時間正皮番樓主d post
多謝你啊
希望下個故再見你
鱷山絲
希望快D有新故俾你睇 唔洗咁空虛入呢個po
多謝支持
我其實習慣有時間就寫
之後出po前再睇睇改改 所以好難計一個更新寫幾耐
我估字速一個鐘1000-1200
連豬巴
下個故再見啦
多謝花生友巴
我哋下個故再見
Haha我見到好多po都狂升正皮
以後可以幫推啦
有無考慮擺上紙言
我有擺啊, 但可能個名唔太吸引唔算好多人睇
大家有機會都幫我sell下
有咁多新comment成日以為有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞