[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 28 , 宇宙11

825 回覆
9 Like 1 Dislike
買完lv99發現lv100個位好似只可以靠lv100舊野發聲
比我丁下新聲效都唔得

你講緊無敵? 無敵無lv
Maimum餅帶有少少無敵既音效其實

個聲效係得小小,真係小小

https://www.youtube.com/watch?v=tynMbBk_Z28
9:35開始, 淨係得d擬聲詞同背景音
買完lv99發現lv100個位好似只可以靠lv100舊野發聲
比我丁下新聲效都唔得

你講緊無敵? 無敵無lv
Maimum餅帶有少少無敵既音效其實

個聲效係得小小,真係小小

https://www.youtube.com/watch?v=tynMbBk_Z28
9:35開始, 淨係得d擬聲詞同背景音

啲背景音同無限魂好似
其實kiva d歌都幾好聽架
Innocent Trap Silent Shout Supernova

仲有Prayer 同Root of the King

識貨
Tetra fang
Message 3部曲
另外劇場版嘅circle of life都正

kiva 啲歌其實幾高質
最中意係Supernova同This Love Never End

滑他嚕其實唱歌幾好聽既 不過演技麻麻
Innocent Trap Silent Shout Supernova

識貨
Tetra fang
Message 3部曲

最中意係Supernova同This Love Never End

circle of life我覺得係咁多
劇場版主題曲最好聽嗰首
呀!!快D到聽朝啦!!
呀!!快D到聽朝啦!!

仲有9個鐘頭19分鐘
呀!!快D到聽朝啦!!

仲有9個鐘頭19分鐘

幾時星期日
呀!!快D到聽朝啦!!

仲有9個鐘頭19分鐘

幾時星期日

考試要温書
唔可以睇著
最佳劇情就講得多
最佳插入歌大家有乜心水

舊平成:
Rebirth
Take it a try
555、龍騎嗰幾首

新平成:
ooo所有
spinning wheel

ooo啲歌真心正,另外鎧武嘅亂舞Escalation都好正

Agito o既 believe yourself

自己最鍾意
舊平成:
龍騎: Revolution (通常變Survive一定會播)
Faiz: People with no name
Kabuto: Full Force
電王: Double Action
新平成:
OOO 嘅Time Judged All冇得輸
最終戰一路打一路播

Time Judged All真係近年最gay
原本以為2合為1既拉打一定係最gay
點知下一套仲gay

OOO首首插入歌都無得輸

OOO COMBO MEDLEY
呀!!快D到聽朝啦!!

仲有9個鐘頭19分鐘

幾時星期日

考試要温書
唔可以睇著

一樣呀巴打
呀!!快D到聽朝啦!!

仲有9個鐘頭19分鐘

幾時星期日

考試要温書
唔可以睇著

一樣呀巴打

識貨
Tetra fang
Message 3部曲

KIVA最可取之一一定就係音樂,為套劇建立左隊BAND
重要出左勁多歌,雖然好多歌都無劇到播,咁證明當年係音樂個方面真係落左好多心機

識貨
Tetra fang
Message 3部曲

circle of life我覺得係咁多
劇場版主題曲最好聽嗰首

戲場版嚟講最鍾呢堆
Kabuto
Den-o
Kiva
W
Fourze
星期日
星期日

又一個星期
星期日

又一個星期

幾時先到下星期日

已經想像唔到無左Ex-Aid之後既星期日點過

會睇/屌緊下一套

會睇/屌緊下一套

鳩屎最後果半年咪又係屌住咁睇
4個普通人,包括1個新手,1個冇手
主動迎擊一群amazon
是唔是撚化觀眾
是唔是撚化觀眾

咁假假地都叫做特種部隊既 雖然佢地由上季開始既表現已經.....
是唔是撚化觀眾

咁假假地都叫做特種部隊既 雖然佢地由上季開始既表現已經.....

設定上佢地係老手
同埋班amazons廢掛
不過班amazons係人變定本身就係?前者嘅話可能缺乏戰爭經驗掛
最佳劇情就講得多
最佳插入歌大家有乜心水

舊平成:
Rebirth
Take it a try
555、龍騎嗰幾首

新平成:
ooo所有
spinning wheel

ooo啲歌真心正,另外鎧武嘅亂舞Escalation都好正

Agito o既 believe yourself

自己最鍾意
舊平成:
龍騎: Revolution (通常變Survive一定會播)
Faiz: People with no name
Kabuto: Full Force
電王: Double Action
新平成:
OOO 嘅Time Judged All冇得輸
最終戰一路打一路播

Time Judged All真係近年最gay
原本以為2合為1既拉打一定係最gay
點知下一套仲gay

OOO首首插入歌都無得輸

OOO COMBO MEDLEY

其實拉打啲cd香港有冇得買?
好想買ooo個隻
是唔是撚化觀眾

設定上佢地係老手
同埋班amazons廢掛
不過班amazons係人變定本身就係?前者嘅話可能缺乏戰爭經驗掛

睇皮套就知係S1個堆
[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 29 , 宇宙12
https://lihkg.com/thread/222829/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞