[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 28 , 宇宙11

825 回覆
9 Like 1 Dislike
LV3可能出得一兩隻或者全SKIP
後面仲有咁多隻要出
genm(大機會係魂展限定),mighty brothers兩隻,paradox兩隻,魔王同戰艦兩隻,perfect knock out,LV MAX+無敵,chronos

兩面佛有冇可能一隻素體出,換頭,加兩個拳套咁出
後面仲有咁多隻要出
genm(大機會係魂展限定),mighty brothers兩隻,paradox兩隻,魔王同戰艦兩隻,perfect knock out,LV MAX+無敵,chronos

lv3喺套劇入面用完即棄
係上集飛彩無啦啦又用返
後面仲有咁多隻要出

係上集飛彩無啦啦又用返

我情願佢上半場用lv5
下半場為左打pppp而用doremifa
幾時先出Poppy

就算有都肯撚定係魂限

幫你地問埋:

SHF Poppy應該跟tv 用大叔素體定 用shf kivala 素體出好?

又嚟
唔好再講好嗎,我知你抽緊水

我都覺得煩
認真mode: SHF 不嬲無視tv 比例,會按手頭素體比例出. 由於exaid shf 下半身用類似真骨咁出, 但真骨未出過女rider, 全身最接近大家理想身型ge 係kivala, 但 kivala 下半身唔係drive gaim 轉珠, 又唔係ghost amazon 拉出式. Poppy 上半身仲有胸甲, 反而似marika

結論: Poppy 可能好後出, 現時無野俾Bandai 重用到,

照咁睇Poppy有可能會用類似呢種
幾時先出Poppy

就算有都肯撚定係魂限

幫你地問埋:

SHF Poppy應該跟tv 用大叔素體定 用shf kivala 素體出好?

又嚟
唔好再講好嗎,我知你抽緊水

我都覺得煩
認真mode: SHF 不嬲無視tv 比例,會按手頭素體比例出. 由於exaid shf 下半身用類似真骨咁出, 但真骨未出過女rider, 全身最接近大家理想身型ge 係kivala, 但 kivala 下半身唔係drive gaim 轉珠, 又唔係ghost amazon 拉出式. Poppy 上半身仲有胸甲, 反而似marika

結論: Poppy 可能好後出, 現時無野俾Bandai 重用到,

照咁睇Poppy有可能會用類似呢種

又似乎唔係喎
應該marika 最貼近
其實男同女figure係咪淨係手臂大脾腰粗幼唔同
其實男同女figure係咪淨係手臂大脾腰粗幼唔同

個胸都唔同闊度啦
唔係講對波 係上身

我係咪wow咗
後面仲有咁多隻要出

係上集飛彩無啦啦又用返

我情願佢上半場用lv5

上半集已經無啦啦用
後面仲有咁多隻要出

係上集飛彩無啦啦又用返

我情願佢上半場用lv5

上半集已經無啦啦用

PPPP回用doremifa我覺得又可以理解
最少唔係用到特登sell玩具咁

我係咪wow咗

我之前提過,但無人理

唔明

我係咪wow咗

我之前提過,但無人理

唔明

+-99

我係咪wow咗

我之前提過,但無人理

唔明

+-99

聽日又有新DX野賣
聽日又有新DX野賣

Proto DoReMiFa Beat
Proto Bakusou Bike

好灰
聽日又有新DX野賣

好灰

bakusu bike有得訂啦
聽日又有新DX野賣

好灰

我講我冇錢買啫
聽日又有新DX野賣

好灰

我講我冇錢買啫

果個得一萬個名額,都唔知點算好

其實我講緊doki crisis 同KRC
聽日又有新DX野賣

好灰

邊度有得訂
聽日又有新DX野賣

好灰

邊度有得訂

啱啱問過啲老闆,仲咪有
聽日又有新DX野賣

好灰

邊度有得訂

啱啱問過啲老闆,仲咪有

我都想訂
聽日又有新DX野賣

好灰

邊度有得訂

啱啱問過啲老闆,仲咪有

我都想訂

我怕你地入完六歲兒童之後會想入其他proto 帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞