[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 29 , 宇宙12

676 回覆
6 Like 1 Dislike
chok 巴唔洗訓?
EveryTime~

chok 巴唔洗訓?

啱啱打完白貓 訓了
chok 巴唔洗訓?

啱啱打完白貓 訓了

而家重有人玩 ?
我以為油王走左就好多人走
留明
呢個伏筆真係解得幾靚
嗰陣去B站睇生肉仲有人問點解parado前一集隊冧左revol下集又嬲社長打死左漢堡獸
呢個伏筆真係解得幾靚
嗰陣去B站睇生肉仲有人問點解parado前一集隊冧左revol下集又嬲社長打死左漢堡獸

用錯色sor
LM等生肉
預告 下左一聲
呢個伏筆真係解得幾靚

用錯色sor

睇完生肉,聽唔明日文,巴打粉字答下我個段講咩好冇 btw 社長下集回歸!!
咁lv0係咪真係社長
阿悠下巴粒墨真係好礙眼,每次叫Amazon我都會注意左係嗰度
阿悠下巴粒墨真係好礙眼,每次叫Amazon我都會注意左係嗰度

啲水係咪阿悠搞出黎 咁佢搵iu阿爸 係想知道啲咩呢
利申 iu一家點睇都係被滅口 如果唔係 點會專登搵iu黎改造
呢個伏筆真係解得幾靚

用錯色sor

睇完生肉,聽唔明日文,巴打粉字答下我個段講咩好冇 btw 社長下集回歸!!

咪話因為當時m對漢堡獸嘅死感到悲傷同憤怒所以影響埋parado嘅情緒
咁lv0係咪真係社長

應該唔係啦
如無意外poppy應該係社長老母嘅bugster
佢知道bugster會殘留寄生者記憶 所以死前將lv0擺係嗰個位度等poppy記得之後走去幫佢返生
成個大蛇丸咁 死極都死唔去
咁lv0係咪真係社長

應該唔係啦

雜誌圖有埋社長變身張相喎
佢知道bugster會殘留寄生者記憶 所以死前將lv0擺係嗰個位度等poppy記得之後走去幫佢返生

哇,社長細細已經咁撚醒目
LM

你個名
今次劇情真係寫得靚

你個名

邊度有生肉睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞