[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 28 , 宇宙11

825 回覆
9 Like 1 Dislike

果把掌好似訴說緊: 溝我條仔阿啦!

變咗hehe故

加埋今集DODODO自己話有飛彩女友記憶好hehe

咁睇exaid真係會成為新平成最高質(包括hehe)

由dododo自己講出嚟真係好嘔心

冇睇上文 ,點解石墨會變左dodo do

有條傻仔唔記者個英文名係咩
結果就用dododo代替

邊個傻仔

變咗hehe故

佢有招個名有dododo

係多多多黑龍劍

其實poppy通關之後無出個卡帶,咁點解

永夢呢個rare character通關 又唔係ride player通關咪冇出

右邊徐榮

左邊徐榮

左邊徐榮

其實poppy通關之後無出個卡帶,咁點解

永夢呢個rare character通關 又唔係ride player通關咪冇出

咁即係要打多次啦

變咗hehe故

係多多多黑龍劍

UVA: Hi

DODODO: 你是想忤逆身為型彩戀人的我嗎
下集終於再出魔王型彩,可惜係要出嚟比perfect knock out虐打

大我就冇計,角色設計佢要咁黑人憎

大我其實一開始d演技就已經中規中矩
係永夢同飛彩一開波有d屎

永夢我覺得佢本身把聲底有d沙, 讀對白個陣一比感情就會走音或者拆
Poppy就完全聲優人才黎, 不過梗係想佢多d幕前演出

永夢去到宜家都唔覺好好劇
又唔係幾扮到人畜無害嘅感覺
M個性格係得把聲得,演技唔多掂

但係比起一開始我覺得已經有進步

點都好過天尊既

M我覺得佢已經進步左好多
就連一開始都做得好過尊後期

我會繼續演好d🤘🏼

大我就冇計,角色設計佢要咁黑人憎

大我其實一開始d演技就已經中規中矩
係永夢同飛彩一開波有d屎

永夢我覺得佢本身把聲底有d沙, 讀對白個陣一比感情就會走音或者拆
Poppy就完全聲優人才黎, 不過梗係想佢多d幕前演出

永夢去到宜家都唔覺好好劇
又唔係幾扮到人畜無害嘅感覺
M個性格係得把聲得,演技唔多掂

但係比起一開始我覺得已經有進步

點都好過天尊既

M我覺得佢已經進步左好多
就連一開始都做得好過尊後期

我會繼續演好d🤘🏼

坦白講句你演技係好過mk尊少少
都係果句
人畜無害又做得唔好
M果時啲演技又唔掂
今集最後兩句對白感覺上個人carry唔到
永夢真係進步得比較慢
30集都嚟緊未係好駕馭到個角色
下集終於再出魔王型彩,可惜係要出嚟比perfect knock out虐打

等到有100lv先同你慢慢玩
永夢真係進步得比較慢

對比w雙子,橙神同泊生
永夢真係唔多掂
我會咁排
晴人<<<<<<<<<<永夢<=mk尊
永夢真係進步得比較慢

對比w雙子,橙神同泊生
永夢真係唔多掂
我會咁排
晴人<<<<<<<<<<MK尊<=永夢

變咗hehe故

係多多多黑龍劍

UVA: Hi

DODODO: 你是想忤逆身為型彩戀人的我嗎

永夢真係進步得比較慢

對比w雙子,橙神同泊生
永夢真係唔多掂
我會咁排

重有門矢士呢?
永夢真係進步得比較慢

對比w雙子,橙神同泊生
永夢真係唔多掂
我會咁排

重有門矢士呢?

要排嘅話就係
燈神>泊=右手>左手>>>>>>>>>世界破壞者>>>>>>>>>>永夢>=MK尊>>>>>>>>>>>>晴人

decade一開頭棒讀問題太嚴重
不過去到電王左右啦就入翻劇
我反而覺得晴人冇講到咁差

晴人係由1至40幾集都棒讀,加上皮笑肉不笑咁嘅,追果時好難頂

晴人係由1至40幾集都棒讀,加上皮笑肉不笑咁嘅,追果時好難頂

我覺得最差係火箭頭
所有位都係夾硬演出嚟
不過可能個角色太動漫,真人難演
俾佢紅到證明真係靚仔大曬
新十年演技最好我都唔知揀菲利蒲/泊 定係橙神好
不過一套劇內最大進步真係橙神
一開頭表情誇張交唔到戲去到後面真係好極端嘅進步

白石隼也初期同後期其實幾大分別
愈後就愈木獨
我又覺得 泊>橙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞