[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 28 , 宇宙11

825 回覆
9 Like 1 Dislike
睇住poppy比人圍 個心好唔舒服

睇到心噏
一個二個咁樣對Poppy BB

畀大我炸到飛起

成班都唔留手咁打佢

睇到心噏

畀大我炸到飛起

成班都唔留手咁打佢

飛彩係咁腰斬佢
Nico最仆街

如果係Amazons呢集應該會好血腥

如果係Amazons呢集應該會好血腥

上一集最尾咁啫
佳亞發光扭蛋有買喇咩

定係一盒買 唔係扭蛋

pb

聽聞好貴

出左啦咩?

https://youtu.be/YU_OQkguFxA

之後仲有隻king joe
又係好貴

屌佢 果排忙唔記得訂

又要去ins搶現貨 今次唔知又有無得炒
ToysRus今日買四送一,買裝動買得好開心

出左啦咩?

又係好貴

King Joe不了
Orn Gaia我重未收到孤兒電話話到貨

第三彈啱啱到?
等多一兩日就應該有電話
再唔係攞張單上去攞

第三彈係jack zero

我記錯咗
我將pb同第三彈撈埋一齊

啱啱收到孤注電話可以拎得

出左啦咩?

又係好貴

King Joe不了
Orn Gaia我重未收到孤兒電話話到貨

第三彈啱啱到?
等多一兩日就應該有電話
再唔係攞張單上去攞

第三彈係jack zero

我記錯咗
我將pb同第三彈撈埋一齊

啱啱收到孤注電話可以拎得

我都收到
佳亞發光扭蛋有買喇咩

定係一盒買 唔係扭蛋

pb

聽聞好貴

出左啦咩?

又係好貴

屌佢 果排忙唔記得訂

又要去ins搶現貨 今次唔知又有無得炒

我估未必有得炒
因為第一彈有廚嘛
不過有買就襯手啦

總共幾錢?
我見過最平27一盒 lvxx 裝/左身/右身

總共幾錢?

上次去toysRus見到動裝成35蚊盒, 買齊兩盒社長成70蚊...

巴打你係邊間買 想買knock out fighter 果set

巴打你係邊間買 想買knock out fighter 果set

皇室堡

總共幾錢?

5盒total $151個幾,除開約$30/盒

總共幾錢?

啱啱睇完Zero-龍血,個女主臨尾黑化有D夾梗

睇到心噏

畀大我炸到飛起

成班都唔留手咁打佢

飛彩係咁腰斬佢

佢唔用全龍咪算留手囉

總共幾錢?

冇brave 得件衫

總共幾錢?

頭先係現時點行 平均35一盒 一套圍到37蚊隻
如果想要呢set 真係趁今日豆豆有買4送1買
有冇巴打知道邊度有proto grigri eye同doremifa beat賣

睇到心噏

畀大我炸到飛起

成班都唔留手咁打佢

入面係成身毛既臭汗大叔
而家ex-aid嗰啲架撐大概咩價位

睇到心噏

畀大我炸到飛起

成班都唔留手咁打佢

入面係成身毛既臭汗大叔

不要再說了

睇到心噏

畀大我炸到飛起

成班都唔留手咁打佢

入面係成身毛既臭汗大叔

入面係女人你係咪即刻打j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞