[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 28 , 宇宙11

825 回覆
9 Like 1 Dislike
amazons個氣氛會唔會作狀得太緊要
千翼同イユd場口真係頂唔順

意識流呢啲野

技法定賣弄真係一線之差

色調黑暗=深度

第3張得喎
https://youtu.be/e9dWlXe46Q8

插卡帶果個位=冇用

認唔到卡帶咁on9既
puzzle槍d音效好似泡泡槍咁
KRC插入Gamer Driver會點?

DZ插入Gamer driver會點?

意識流呢啲野

技法定賣弄真係一線之差

色調黑暗=深度

第3張得喎

意識流呢啲野

技法定賣弄真係一線之差

色調黑暗=深度

第3張得喎

好四號feel

6歲咪已經示範左囉
一下扣晒大部分HP

6歲咪已經示範左囉
一下扣晒大部分HP

錯 lv2係 dangerous zombies ~ dangerous zombie~

6歲咪已經示範左囉
一下扣晒大部分HP

錯 lv2係 dan dan dan dangerous zombies ~ dangerous zombie~

意識流呢啲野

技法定賣弄真係一線之差

色調黑暗=深度

第3張得喎

Kamen Rider Amazon Alpha Lv.2

意識流呢啲野

技法定賣弄真係一線之差

色調黑暗=深度

第3張得喎

Kamen Rider Amazon Alpha Lv.2

可唔可以改到Poppy畀人斬嗰時噴血

意識流呢啲野

技法定賣弄真係一線之差

色調黑暗=深度

第二張

插卡帶果個位=冇用

認唔到卡帶咁on9既

唔係不嬲係卡帶自己出聲嫁咩
留名
今日先追exaid

插卡帶果個位=冇用

認唔到卡帶咁on9既

呢個d聲 全部自己出

因為本來餅帶插入去係出Puzzle Fighter

插卡帶果個位=冇用

認唔到卡帶咁on9既

呢個d聲 全部自己出

因為本來餅帶插入去係出Puzzle Fighter

冇計啦
舊野設計差
迫住要把斧頭出聲
btmtw唔知para lv99係唔係按個卡帶之後出句 game start 先插落GD度定咩都唔做直插呢

gap gap聲

gap gap聲

望住張圖,諗諗下因為exaid全部係8 bit CG,成套野唔洗用以前D火花

gap gap聲

望住張圖,諗諗下因為exaid全部係8 bit CG,成套野唔洗用以前D火花

都係有火花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞