「BNO 平權 無PoPo份」倫敦市長候選人發聲制裁PoPo同公墓員

855 回覆
2573 Like 18 Dislike
其實做得公務員有幾多想移民?考得入政府 貪佢薪高糧準 玩穩定 做得公務員就預咗同一個地方玩一世啦

兒登仔果然兒登仔 係思想太簡單 定係未出過黎社會玩過?

班popo 同其他公務員 有幾多係有外國資產?仲話要美國資產?連林鄭都唔撚驚啦

兒登仔考唔到公務員 人工太低 葡萄做政府嗰班人 見到話制裁就即刻打飛機 十足十足場運動事實上輸到仆街 逃亡 死人 坐監 然後打飛機話自己贏撚咗

如果你每個月六/七萬 公務員 有宿舍 有單位收租 你會唔會走?係香港穩定生活不知幾爽

兒登仔唔明㗎啦 打下飛機過日神啦
去大灣區啦
泛民議員都係個個有宣誓啦
btw公務員仲未宣誓遲d唔知
Push
rthk?
係咪popo都唔會知啦
所以一定要有人舉報
咁你最多只可以講其他公墓園冇功勞啫

大把港豬夠一次集會都冇去過啦,使唔使禁埋佢地個移民申請呀
擺你老母咩
又有靚女支持
爆爆sir好中意中共國嫁
一班公務員出來護航
你過到vetting咪比你移囉
連登仔會攔到你咩
而家人地就係唔信你香港公務員有乜好講

後生又黃既你咪辭職囉
又要貪份人工又想人地豁免
顏武周佢地真係好勇
有番咁上下年紀可能諗住退休去㗎
成年喇,罷字都打錯
以前有子女讀書津貼,醫療免俾錢呢類咯,排屋又唔會排快左 但新制都無哂啦,舊制有福利既都用唔著
成堆已經掛住移民,所以光復到香港都唔會關連登仔
有無諗過某啲行業除咗政府,私人市場係冇乜需求。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞