「BNO 平權 無PoPo份」倫敦市長候選人發聲制裁PoPo同公墓員

855 回覆
2573 Like 18 Dislike
佢地屌你whataboutism
加個-ism好似好有道理咁
睇咗幾頁發現公務員最錯嘅係因為無罷工同無辭職
明明成個香港有咁做嘅人都唔知有無100個

公務員個制度本來就係要制衡政治委任嘅官員
成日將公務員同政治委任官員混為一淡
最基本政治常識都無
次次都係condom前線

跟住有福利就拿盡!!同蝗有咩分別?

根本公墓員就係大陸人格
交稅咪又係港共政權幫兇你唔交稅港共點運作到?啲默邊有糧出?
你有料就唔好交稅自己建立新政府
難得你深明大義

忍撚咗你班賣港賊好耐,你哋係中共一部分,我已經足足屌咗廿年

英國佬幫我哋出氣
公院前線醫護日日搵命博,然後你一句幫政權就唔啱
如果全部醫護辭職你應該好快成家中武肺
你有無諗過有好多公務員包括消防救護醫護係服務緊市民,只係個政權騎劫左個政府

用腦啦人型豬
政府班engine 都有今日,只識出信話poor quality ,但可以個個月有十幾萬
其實想知公務員有咩福利
醫護罷完工 而家咪比佢地當condom
支持
順便制裁埋啲食過藍店(包括麥當勞),做過支資,有支那銀行戶,搭過黨鐵(不包括綠卡)嘅所謂手足
班人究竟知唔知政府班engine 只識叫人交submission ,係啲無關痛癢的地方玩死你後先 no comment 。阻住地球轉
早排見到bno副簽police officer都有資格
當condom 就要俾人制裁?
當condom 就無付出過努力?
當condom 就唔係手足就抵死?

閣下罷左幾多個月工?
其實你啱
公務員前列線好黃
冷靜啲

我哋手足過到佢招呼佢哋就得

英國根據人類歷史慣例,亦唔會干涉我哋嘅私刑
PoPo表示

ON99
POPO:「禍不及妻兒啊 屌你老母 我個仔仲要去英國讀書 落地生根 佢仲要好好享受人生 而家點算?」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞