VISVIM 同好[1]

936 回覆
16 Like 13 Dislike
Share
正啊 幾特別既
但D hot item 一出就俾班水貨佬掃晒
大陸有班死忠好撚有錢, 養起好多水貸佬
咁多選擇 又貴 都係信仰同炫富多 snow peak, kapital 雖然唔係同路線 但價錢差咁遠好難買得落
但kapital九成款都怪 好似用電腦random產出來咁
我上星期先買咗個福袋 得1條sweat pants叫做會著下咁
平D 又仲有remi relief, beams 同會出差唔多野
講到尾真係信仰
kaptial 圖案太over又太花
kountry系列睇就靚, 仆街爛到咁點著上身
cutting先怪 睇lookbook有一半以上都係唔會著嘅
kountry真係正
但個價真係唔低v幾多
一條kountry jeans都差不多100K
仲有kuon tokyo同porter classic
不過呢2個個價就
究竟點先
買到個件羽絨背心
好多拼格個件
我都係睇佢啲最簡單嘅款 不過最簡單都唔係正常香港人覺得會著嘅嘢 啲太誇張嘅就算啦
Ict同spot item要抽 好難買
普通野又貴 信仰+luxury brand 先買得落手
比錢
有咩
水貨
有冇圖
都有著得落又差唔多路線嘅 淨係講 bandana shirt v已經差唔多係4倍價錢
呢兩個個價同買V差唔多啦
其實Ict 好正, 反而冇咩人買, 可能因為仲貴一節
大陸大把 hold起晒
kapital啲bandana自家製 pattern少好多喎
淨講bandana的話miyagi hidetaka同SEVESKIG仲有oldpark都正過佢
bandana shirt 寧願買 Children of the Discordance / MIYAGIHIDETAKA, 平一截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞