VISVIM 同好[1]

936 回覆
16 Like 13 Dislike
少用? 個底都難保養 塑膠造
Roland jogger 好唔好著? 有時見減價都想整返對
超想買返個山下紫 等左佢好多年都唔出
所有VISVIM 既鞋都唔算好好著
到今日都仲著既 係FANS 先會
ROLAND JOGGER 好撚焗

利申:仲著緊
都係, 基本上我對對Visvim鞋著得耐都腳痛
中村世紀仲話連襪都唔著
我試過唔著襪著對decoy duck boot
仆街又焗又硬
唔著襪實刮損 夏天真係頂唔住,又焗又硬,著耐左都係咁
年頭去旅行入咗對袋鼠Virgil 同denim
Farfetch減價忍唔住入咗個20L,好鍾意隻綠色
呢兩個係幾比較少用
皮底係難保養d
塑膠造你係指?
唔差 不過19aw開始個鞋墊改過黎 硬到仆街
真係幾靚 但難襯啲,咩價入手?
好多人唔中意visvim 牛仔褲覺得唔抵
但我反宜幾中意, 有條 03 damage 5, 有條unwashed, 有條non washed
同有件101 , 我就覺得佢洗水唔錯, 抵唔抵就見人見智
我都有兩條01 unwashed 一條攞砂紙磨 遲下想介爛車古布上去 101都有件
True, Visvim shoes is not comfort at all, FBT, Christso as well.
Visvim 其實淨係buy SS ok,
無記錯應該4k 到
係比較難用 得閑拎出嚟j下算
洗水正,dry denim 太貴
dry正好多
好正喎個綠色20L
4K?
去日本買好似都可以接受 不過就一定係貴㗎喇 當luxury brand
其實佢啲鞋全部皮內籠 正常都唔好著 要加鞋墊
ps我著過最撚唔好著嘅係呢對 沒有之一
估唔到真係有人買 呢d 真係買黎做display 多
佢出大d我都想買呢對 好撚靚
4K幾 用咗折上折先有,而家好似搵唔到
日本都無乜人買 我去兩間Fil 次次都拍烏蠅
display緊
著咗一次之後無再著過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞