VISVIM 同好[1]

936 回覆
16 Like 13 Dislike
木村皮係咩? 木村底我知係一舊舊雲個個
我有對十字底個setial number早過木村底
其實journeyman 同 d17 有咩分別
個價成個double
十字係suede ?
袋鼠皮 佢日期應該寫返咗 應該係08年12月12日
初代journeyman好似同d17同價
後尾個啲膝頭個布唔同咗之後變貴咗
其實洗水係咪唔同?
睇圖睇唔出
唔係褲型唔同咩 後面兩條褲管都有一大條車線
利申 唔嘢9up
袋鼠係folk 真皮嗰隻先係第一代
自膠 睇錯 我都唔係好清楚
另一對木村應該是cap folk?
令皮個隻 但個對好gay
Cap folk不了
咁就10年 都無著5年有多 岩岩睇番 屌舊膠又係痴立立 仆街
好似差不多
仲有dry 4 5 7都係差不多樣
所以好多人覺得佢啲牛好hea
我幾對無事 你係咪講緊鞋跟位個舊
係 我嗰對2010 virgil suede 嗰時6500香港fil
依家真係唔捨得
以前好迷christo, lhamo folk fbt
lhamo folk個底勁撚硬超唔舒服
十字底嘅話仲衰
反而依家fbt個樣真係麻麻
以前分真假睇下頭啲線同圓唔圓
依家好方
其實調返轉睇
而家一對suede virgil其實都係7K鬆少少
跑輸咗通漲
仆街
我唔著襪著都唔冇刮
Red wing 就刮到仆街
Visvim 其實發展到俾Loyalty customer , niche market . 出品量吾洗多。
宜家我都係一季買5-6款item , 不過會係spot item 或者可以長keep , Bandana Item , Sanjuro Coat N.D. Visvim 其實吾買得太多/濫, 如果吾係同Catalogue D 冇分別,因為吾同身材要配合吾同造型。
有啲鬼佬John Mayer fans 咁著,full gear 咁玩
Samjuro coat 正,我都認同唔使多,每季可能最多得幾件岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞