mk仔用黑油噴鳩人哋架車

1002 回覆
766 Like 4 Dislike
David唔洗驚!!捉你機會好微架炸

就算你地點努力都好,都係唔會搵到我個fd既房東同果啲車主😊,警察搵到證據告得入既機會亦微乎其微。

房東有報警咪得

Catch me if you can

就算你地點努力都好,都係唔會搵到我個fd既房東同果啲車主😊,警察搵到證據告得入既機會亦微乎其微。

房東有報警咪得

房東有報警咪得

香港版黃道十二宮
會唔會已經驚到衝去機場搭飛機走呢
會唔會已經驚到衝去機場搭飛機走呢

個邊通緝佢
以後都入唔到境都死啦
咩都做唔到,幫手推一推先
大家好野!
抵撚死
其實可唔可以以犯罪理由咪fb攞返段片?
係咪澳洲警方先可以做?
其實可唔可以以犯罪理由問fb攞返段片?
係咪澳洲警方先可以做?
David仔無事嫁一定

比d掙扎
其實可唔可以以犯罪理由咪fb攞返段片?
係咪澳洲警方先可以做?

要入佢罪未必一定靠片既
有冇車主出黎報警
無老爆條片既話可能賠錢就無事

房東有報警咪得

香港版黃道十二宮

一定捉唔到嫁!!!!
UP
UP
有冇車主出黎報警

等昆士蘭出左新聞就大把受害者浦頭
唉,之前secret單野搞到我俾david仔unfriend左,到依家都仲係好唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞