mk仔用黑油噴鳩人哋架車

1002 回覆
766 Like 4 Dislike
唔好推啦 人哋好撚慘シ
咁型梗係要share
on9
一抹就甩啦,做乜啫

你地有無諗過去強姦人同做依單野既人既感受架?依啲片真係揾精搏返黎,可乳不可頭。你地唔撚識欣賞依啲偽術,重打飛機?你地係咪按住碌鳩架?返去揾個飛機杯用下自己條撚睇下自己有冇咁勇氣去屌人隻閪啦!成日淨係識話人戇鳩,咁你姦唔姦到先?姦唔到你地連狗公都不如啊
認真澳洲呢邊啲警察真心廢, 貪污同抄牌就叻叫佢做野?算吧啦
除非你兜口兜面畀佢撞到正如果唔係就算有曬證據送到埋口我都唔覺得佢哋會理。
利申:返工嗰間酒店試過幾次比人蓄意破壞, 又試過有黐線佬揸車衝入嚟撞爛咗六架車之後走左,有曬證據報警到而家超過半年電話都冇個

呢單野咁有新聞價值

對連登花生友咪有新聞價值囉
不過我都希望可以推到條on9俾人拉,條友正仆街
推一推

走住黎屌

仆街好撚驚唔好告我
仲話人地一定唔會知係邊,未上過高登的人真可怕

佢真係太過睇少起底嗰班友 佢哋可以連你阿嫲玩過3p都起得到
推到佢仆街
求下事主唔好再自爆啦
已經柒咗啦 我知你睇緊 你條傻仔冇爆人竊 你跟埋入去拍片唔係闖入民居咩 柒到一個極點
留名跟進
Pish
一抹就甩啦,做乜啫

咁就噴得呀??講野經大腦啦垃圾
lm
依個係之前名校secret話人自殺廢嗰條2014dse離地撚 徐家徫 唔知有冇寫錯字但音係依個

係佢
中學已經好on9

details

屌,我師弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞