mk仔用黑油噴鳩人哋架車

1002 回覆
766 Like 4 Dislike
咁仆街仲咁口硬
係外國大撚晒?
咁仆街仲咁口硬
係外國大撚晒?

佢覺得無巴打係外國

真係讀得書屋企又有錢既都去canada / uk
無錢/成績差先要去澳洲

其他澳洲巴打唔好屌我
條撚樣del噴油啲片啦,啫縮啦屌

有咩留番同個官講啦 好驚個傻仔會比黑警拉去暗角打 然後d同黨見佢豬隊友咁又打多獲 唔好死啊

當幫兇處理都夠死
咁仆街仲咁口硬
係外國大撚晒?

佢覺得我地咩都做唔到又唔知資訊科技發達 依家佢驚緊學校同電視台個邊啦
如果我係事主朋友就好宜家報案講件事出嚟 投降輸一半,自首可能冇人追究你
柒頭,你玩撚完啦

樓上有backup
刪左提我再UPLOAD返
之前台灣兩條港女租霸都俾台灣警察拉左
返到香港係機場大把記者接機
依家應該同啲共犯嘈緊比人屌緊做乜放上網咁撚串

樓上有backup

噴油個啲佢Del晒啦,辛苦你啦巴打
講真,鬼佬講野不嬲唔理grammer,懶撚醒咁捉個錯處好似好威威咁

開始反面

房東報案咪搵到囉 戇鳩鳩
屌你老母 依d垃圾真係讀屎片
講真,鬼佬講野不嬲唔理grammer,懶撚醒咁捉個錯處好似好威威咁

係啲香港人先以為grammer好重要,因為考試會捉呀嘛 啲外國人句句加幾個fuck,錯晒grammer啲人咪一樣明 香港教育制度下既垃圾 仲要敗走澳洲

仲好意思話人英文差
真係柒字都唔識寫
捉到1個at同in就好威威咁 外國人點會介意呢啲雞毛蒜皮既野重點係你單野呀傻鳩徐等比澳腸肉搜私了啦

同啲小學雞過界話比老師知一樣 想轉移視線

外國人真係唔會介意呢啲,佢哋有陣時都係咁樣講
咁仆街仲咁口硬
係外國大撚晒?

佢覺得無巴打係外國

真係讀得書屋企又有錢既都去canada / uk
無錢/成績差先要去澳洲

其他澳洲巴打唔好屌我

我都係澳洲讀書,不過係一大
David仔仲做緊cd-rom追post呀?
你千其唔好怯呀 怯就輸成世
好似而家咁就啱啦
記得到時入冊嗰陣都唔好怯呀

你今次死撚緊啦

小心駕駛起到嘅中學相

開始反面

房東報案咪搵到囉 戇鳩鳩

澳洲咁ON9在場唔阻止當無事架咩

樓上有backup

噴油個啲佢Del晒啦,辛苦你啦巴打

Timeline hide咗咋,冇del
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞