mk仔用黑油噴鳩人哋架車

1002 回覆
766 Like 4 Dislike

有咩留番同個官講啦 好驚個傻仔會比黑警拉去暗角打 然後d同黨見佢豬隊友咁又打多獲 唔好死啊

當幫兇處理都夠死

爆格實錄

班朋友應該屌佢放上網 有咩事就死

差呢5條片呀前面backup左既巴打係時候upload返

驚撚到賴屎喎
嘩,仲要唔撚知訂,咁系串,犀利
當年中學係無朋友既on9仔 佢成班毒撚一齊組學生會俾全校恥笑 最後大敗組唔到

到過左外國又喺名校secret屌鳩啲學生 講到自己喺外國讀書好威 有班中同睇唔過眼喺佢fb comment件事 佢唔夠人講就就unfriend哂佢地

之後玩埋啲咩洗讚小鴨鴨 串柒柒 廿鳩幾歲人先玩返人地初中啲mk野

今次終於上位啦 好肯定有一半中同以上笑緊
驚撚到賴屎喎

好撚柒啊屌
係咪仲推呀你地班人?
驚撚到賴屎喎

本身唔係好潚架咩

有咩留番同個官講啦 好驚個傻仔會比黑警拉去暗角打 然後d同黨見佢豬隊友咁又打多獲 唔好死啊

當幫兇處理都夠死

爆格實錄

班朋友應該屌佢放上網 有咩事就死

差呢5條片呀前面backup左既巴打係時候upload返

大發人心
當年中學係無朋友既on9仔 佢成班毒撚一齊組學生會俾全校恥笑 最後大敗組唔到

到過左外國又喺名校secret屌鳩啲學生 講到自己喺外國讀書好威 有班中同睇唔過眼喺佢fb comment件事 佢唔夠人講就就unfriend哂佢地

之後玩埋啲咩洗讚小鴨鴨 串柒柒 廿鳩幾歲人先玩返人地初中啲mk野

今次終於上位啦 好肯定有一半中同以上笑緊

名校secret邊篇

肥佬黎撐你呀呢舖

一陣打去先
投降輸一半, 識做嘅就爆埋啲主腦出嚟
驚撚到賴屎喎

好撚柒啊屌

佢po晒片出黎做 public,仲tag埋班fd,算唔算舉報左d同黨
好驚佢俾人用螺絲批又或者錘仔整死啊
驚撚到賴屎喎

巴打add 左佢?
快d backup 爆入屋條片 我冇back up 呀
有無整合?齊資料直接上警署先 大把時間

Report a crime or disturbance:
https://www.qld.gov.au/law/crime-and-police/register-or-report-to-police/report-a-crime-or-disturbance/report-suspicious-activity/
叫咗你啦柒頭
真係咁撚天真以為唔會查到?
你當差佬流?
殺人放火綁架果啲又會破到?
拉登又會比差佬殺死到?
用個腦都諗到啦傻系

佢咁撚把豹又要去外國?

唔知條臭化閪點呢
驚撚到賴屎喎

繼續兜
事後唔撚識舉報重要upload上網?
挺仆街都得了今次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞