mk仔用黑油噴鳩人哋架車

1002 回覆
766 Like 4 Dislike
有咩留番同嗰官講啦傻鳩

有咩留番同個官講啦 好驚個傻仔會比黑警拉去暗角打 然後d同黨見佢豬隊友咁又打多獲 唔好死啊

當幫兇處理都夠死

爆格實錄

班朋友應該屌佢放上網 有咩事就死

差呢5條片呀前面backup左既巴打係時候upload返

有咩留番同個官講啦 好驚個傻仔會比黑警拉去暗角打 然後d同黨見佢豬隊友咁又打多獲 唔好死啊

當幫兇處理都夠死

爆格實錄

Maggie唔知同佢地咩關係呢
好怕自己架車比人噴
嚇到就黎賴尿
犯左法又點喎
佢為左娛樂我地搞到咁驚
而家仲hide埋post
你班垃圾連登仔仲推?
想累死人就快啲啦
好想睇佢再拍套監獄風雲

當幫兇處理都夠死

爆格實錄

好叠女啦仆街,推撚到全部仆街

我好亂呀 點解佢成日同啲乜太物太一齊 係咪勾二嫂
去外國讀書就咪撚搞咁多野啦柒頭
你就真係柒出國際啦
英文咁好又唔見你留係香港讀
香港真係因爲佢而搞到柒曬
陣間d澳洲人唔肯租屋比香港留學生住
都係因為你
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1312627368814848&id=137474816330115
有冇巴打去呢度問吓,係咪可以提升成績?
留明

動物界多數都係有隻雄性隨機搵雌性交配

動物界多數都係有隻雄性隨機搵雌性交配

quote錯
上左蘋果

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170422&guid=56597997&category_guid=10829391&category=instant

用依幾段有冇得諗
人地蘋果一早back up 哂
我地偉大既巴絲呢
噴個屌字都叫藝術

諗先之前返pt 拖地無聊用地拖寫左個屌字出黎 應該都係藝術黎
噴個屌字都叫藝術

諗先之前返pt 拖地無聊用地拖寫左個屌字出黎 應該都係藝術黎

返緊超市上貨
等我又砌個屌字先

肥佬黎撐你呀呢舖
上左蘋果

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170422&guid=56597997&category_guid=10829391&category=instant

用依幾段有冇得諗
人地蘋果一早back up 哂
我地偉大既巴絲呢

食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞