mk仔用黑油噴鳩人哋架車

1002 回覆
766 Like 4 Dislike

有啦呢幾個

整合

聰明有限,蠢冇
之前條MK趕住返學 畀架的士撞 都照沖返學
利申 中同
推佢老母
之前條MK趕住返學 畀架的士撞 都照沖返學
利申 中同

衝出馬路的士佬唔叫你賠返5舊水整車未算係咁
《蘋果》今早向昆士蘭警方查詢,警長Raymond指知情者可致電131 444與警方聯絡,亦可經當地警方網站作出舉報,如證據充足,警方會作出跟進及調查。Raymond透露,當地的罪案主要為入屋爆竊及盜竊等,塗鴉車輛的個案則較少,但強調有關行為均有機會觸犯法例,有可能會被法律制裁。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170422/56597997

搵齊所有片就向果邊嘅警察舉報

我澳洲巴 可以幫手 快d搵片

咁叫藝術

佢咁講直播殺人話係藝術都得架啦

Maggie姐笠水
啱啱唔係好串嘅咩?說好的藝術搵命搏呢?

會唔會一開始就曲線

咁叫藝術

佢咁講直播殺人話係藝術都得架啦

Maggie姐笠水
啱啱唔係好串嘅咩?說好的藝術搵命搏呢?

會唔會一開始就曲線

睇個款就知係David Chiu啲朋黨啦
以為身邊成班MK係外國大唒 冇人知
《蘋果》今早向昆士蘭警方查詢,警長Raymond指知情者可致電131 444與警方聯絡,亦可經當地警方網站作出舉報,如證據充足,警方會作出跟進及調查。Raymond透露,當地的罪案主要為入屋爆竊及盜竊等,塗鴉車輛的個案則較少,但強調有關行為均有機會觸犯法例,有可能會被法律制裁。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170422/56597997

但我唔近佢 等下上面d布里斯本巴打先
David唔洗驚!!捉你機會好微架炸

就算你地點努力都好,都係唔會搵到我個fd既房東同果啲車主😊,警察搵到證據告得入既機會亦微乎其微。

就算你地點努力都好,都係唔會搵到我個fd既房東同果啲車主😊,警察搵到證據告得入既機會亦微乎其微。

房東有報警咪得
咁撚on9既人都有

好緊張
想睇條撚屌仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞