呂智恆輸在公關戰

210 回覆
547 Like 11 Dislike
希望佢唔好放棄
推,唔止呂一個嘅問題
我身邊都有朋友問鄒做過乜
一啲人又話佢論述夠本土,一啲又就佢似衝動type
其他本土嘅公關未必差,不過呂就真係輸在公關

我都好鍾意苦行者
但呢個不合理既社會現象就係嘩眾取寵
一定要放低潔癖先可以入到制度
希望佢加油會繼續支持佢
其實范國威都唔算贏
佢只係後備
其實鄒都係無論述
只係文宣一句香港民族抗殖同堡主加持
今次出選的人都無政綱可言

天水連線嗰邊有 論述都好好
做人太直係好蝕抵個個參選人都上晒光環話自己做咗幾多野,但呂智恆真係默默耕耘好多年。
好多謝手足對我的默默支持!就算看不到,我也從來沒有一刻懷疑過手足。
運動低潮期,各種行動人數漸少,我仍對手足充滿信心。不論禍福,仍然相信的才是信仰,相信手足係我信仰之一。
可以批評,但請不要人身攻擊任何無權者,應該唔會變小麗老母掛...
一場運動有統師、前鋒、補給/支援,大家都係缺一不可,我哋三個在鏡頭外一直都互相欣賞和打氣,運動要爆出國際需要「關公」。
我本身就低調,而我打得最多的位置,唔低調手足和寶寶會好危險,所以我會更低調,希望大家一齊靜靜地贏。
再一次感激咁多位巴絲的厚愛,有這份心意我已經好感動:)
https://www.facebook.com/luichihang2016/posts/2362399407396623
成日小班老鬼...本土都要進步
唉 好唔抵
要低調就不如唔好選,如果佢行動係需要隱身
做KOL咪得囉

洗乜做咁多野
元國朋友應該更加明森仔公關玩得幾好好多街坊無上網都識佢
輸左個髮型
Kol係另一隻玩法,比短暫公關戰更難打有排講,有機會再寫
同金城武一樣髮型
推 抗爭Mind Map #香港自治法 #移民走資 #取回強積金 #特區免簽地位 #黃色經濟圈 #721
marketing係有佢既價值既
但相對marketing其實好簡單就做到 唔洗讀都得
但慘在冇人幫佢or唔夠人幫佢
做人冇公關去到邊都係失敗,
就算做實事都係咁話
幾多默默做實事既基層員工一世都冇得上位
出七隊有得搏吓
講得好, 事實
因為我見張講野形象正常先投佢, 私怨班友真係不了
何況毓民咁撚勁都輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞