呂智恆輸在公關戰

210 回覆
547 Like 11 Dislike
其實執執個樣 外型 呂智恆應該都唔差的
冇所謂喇 呢個年代仲講論述實力咩
你估個個都做到毓民咁撚勁咩
呂仔要加油,做實事要多宣傳
至少唔好油頭散髮唔係個個金城武樣
攝影師玩9佢唔提佢,你睇張可森就知,出道到今日,個形象由小市民轉為素人新力量,係精神既
同交際手腕有關
好似眾志咁有葉得閒撐下已經好唔同
張崑陽仲有何詩詩撐
發大財靠吹水都差d做總統,政治係玩公關戰
見到tommy有落場幫佢,無人知,我都睇佢Facebook 相先知
如果咁講 即係你都比佢識玩選舉工程
咁你選佢入去 你都唔駛旨意佢會做到d乜
呂智恆無媒體加持之前被打都無乜媒體跟進
而家做乜一定要高調俾人知
去黃店食飯都要
唔識可以學,同埋可以幫佢組團體。
宣傳肋選團見佢都無,靠大家
曝光度,至少我記得你先,好過我回憶連呂仔咩樣都唔知
見森飲水
係,龍門廚師被打曝光度都多過佢媒體都廢時搵你就要諗方法做媒體目光
呢次佢食左屎輸一仗
唔好膠啦 都唔係第一次選
重要人教?
啱啱先選完 重未識進步就由佢啦

上次區選大把素人
重新鮮過佢多多聲啦
你望下而家北區區議會d新鮮素人
點解人地識玩?
呢兩日講親呂智恆既po都有我
我好欣賞佢 想親自說服佢
cap返我係其他po講過既野

呂智恆黎講
要佢本人放低潔癖
曝光並唔係政治show
係爭取更多為民請命既機會

但其實其他人講幾多都冇用
要佢自己開竅

中分都carry得唔錯
之前逼家姐一齊睇初選論壇
(家姐係港豬,對所有候選人都無概念)
佢一睇呂智恆講嘢就話佢俾人感覺好鬼鼠,唔會揀佢

明明佢講嘢嘅內容係好firm,例如全場得佢一個講到明唔會簽確認書(直情係話唔會簽呢份垃圾),偏偏佢啲眼神同肢體動作好似好唔自然咁,留低俾人嘅印象就唔好。

香港人好多都好懶,唔會花時間去留意邊啲人做過啲咩,無呢啲認知去support佢哋做決定揀投邊個,自然啲票就會去咗first impression好嘅人嗰度,例如立場姐姐

見到呂智恆輸俾咖喱飯真係喊出嚟,淨係想叫咖喱飯快撚啲去同細良一齊坐低。
推到恆仔見到
咪傻啦
做實事係基本
比你用形象工程入到去做唔到野
我包你冇得連任

新西票王朱凱迪一樣唔識講野
比何妖搭住膊頭 上鏡頭都比人食住

呢個係寧願選唔到都堅持低調做實事既人會有既缺點
太清高
佢就係唔識玩先得人尊敬

去到日本跳海make noise支持香港
你見過邊個議員做
理性分析 推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞