[悠二評測]Sapphire Nitro+RX 580 Pulse RX 570 顯示卡

146 回覆
19 Like 3 Dislike
又係你

整俾你睇嘛

等你教下我嘛
你估VEGA出先

NIER解鎖STEAM SEA REGION先?

呢個真係唔知

vega應該5月尾-6月中先"發佈"

上市未知
vega.當成兩年發佈既Fury X會好d

JA話點?
效能定價錢?

JA話點?
效能定價錢?

我意思係個勢

根本重現緊當年980 ti / fury x

JA話點?
效能定價錢?

我意思係個勢

AMD Tier 1 = NV Tier 2
BTW 我玩BIO7, 用FURY的畫面係靚過980TI
D石頭 水 怪的反光係SHARP過980TI (冇科學根據)
但效能差好能遠

利申 : 有用SPYDER5 CAL過MON黎

JA話點?
效能定價錢?

我意思係個勢

D石頭 水 怪的反光係SHARP過980TI (冇科學根據)
但效能差好能遠

Amd 打機同睇片色水係唔同d
睇片可以落味精

Vega保密做得好好

Vega保密做得好好

同當初fury x分別不太大

不過好老實

我真係見到兩年前既境況
請問我唔打機,淨係剪片執相
其實係咪470 4G經已夠做?

Vega保密做得好好

同當初fury x分別不太大

不過好老實

我真係見到兩年前既境況

Core數一樣,不過架構應該改動幾大
最起馬有個咩tile base rendering,efficiency應該高d,shader engine又唔再止得4個,每次又可以射多幾個指令
不過好奇怪
Polaris初初講有vp9 decode,到後來driver開出嚟個個係hybrid decode,都唔係hardware decode
vega無3000價位既卡 咁唔等lu
vega會唔會出dual gpu版本,有既話即出
vega會唔會出dual gpu版本,有既話即出

之前powerpoint話會有,不過應該冇咁快
vega無3000價位既卡 咁唔等lu

呢個d純粹我估計姐......冇證據話係真....

JA話點?
效能定價錢?

我意思係個勢

但效能差好能遠

貼圖畫質呢家嘢其實網上都好多人提過
不過N記話知你

求詳細 貼圖畫質英文係咩 唔識搵
岩先搵到
主要係話n記會整"優化"
畫小d野貼小d野提升Fps或者分d工比cpu做
提高單一遊戲的fps
用黎壓制對手
係咪新舖就開張 想幫襯砌部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞