[悠二評測]Sapphire Nitro+RX 580 Pulse RX 570 顯示卡

146 回覆
19 Like 3 Dislike
岩岩睇完,下次可能入張500送比friend玩下
BTW見到好似話有1060 9Gb版,除左1060會唔會有其他10既卡refresh?

9GHz版1060 好貴.唔值得

同1070價錢太接近

幾錢?香港已有貨?

無咁快

已經有了...

會唔會有測試
BTW見到好似話有1060 9Gb版,除左1060會唔會有其他10既卡refresh?

同1070價錢太接近

幾錢?香港已有貨?

無咁快

已經有了...

會唔會有測試

有機會

同1070價錢太接近

幾錢?香港已有貨?

無咁快

已經有了...

會唔會有測試

有機會

可唔可以試哂R5同i7兩個platform

同1070價錢太接近

幾錢?香港已有貨?

無咁快

已經有了...

會唔會有測試

有機會

Display card與display card之間對比

cpu冇乜影響
G持

幾錢?香港已有貨?

無咁快

已經有了...

會唔會有測試

有機會

cpu冇乜影響

我諗巴打佢打算換機,想睇兩粒U+500卡既分別

幾錢?香港已有貨?

無咁快

已經有了...

會唔會有測試

有機會

cpu冇乜影響

哦..如果係咁.可以睇睇我篇ryzen 5 1600 Review

有做ryzen 5 1600 vs i7 7700對比
http://yujihw.com/review/amd-ryzen-5-1400-1600-cpu

amd cpu配amd display card係冇加成的
本身諗住係mon偷雞買freesync慳返2000蚊
依家個個都踩580 糾結

我冇踩過580

一直都講緊.如果唔超頻.唔介意用電高.買580的確係好過1060 6gb

如果識超頻的話.可以買1060 6gb

已經有了...

會唔會有測試

有機會

cpu冇乜影響

哦..如果係咁.可以睇睇我篇ryzen 5 1600 Review

有做ryzen 5 1600 vs i7 7700對比
http://yujihw.com/review/amd-ryzen-5-1400-1600-cpu

amd cpu配amd display card係冇加成的

信仰加成

信仰加成

用開N卡,AMD 對遊戲既優化得唔得?

每次既結論都係各有輸贏,睇你打開乜game,另外目前DX12 AMD揸緊AE86
拍下件新貨拎上手,360度轉下拆下散熱咁

linustechtips

成個test bench跌落地

唔知悠二拍片會唔會好似Linus咁搞笑

M6000同TTX佢好似成張卡跌左
我冇諗住出鏡喎

我拍片都係拍下d Product或者其他測試

M6000同TTX佢好似成張卡跌左

然後機都開唔到
我冇諗住出鏡喎

怕上邊有個巴打用黎打J
悠二face reveal
我冇諗住出鏡喎

已失望

本身480已經好好用,580係fine tune版,絕對冇問題
......
我冇諗住出鏡喎

怕上邊有個巴打用黎打J

我冇諗住出鏡喎

怕上邊有個巴打用黎打J

連登痴線佬突別多

每次既結論都係各有輸贏,睇你打開乜game,另外目前DX12 AMD揸緊AE86

揸緊AE86?啫係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞