[LIVE]鄒家成決戰民主黨

464 回覆
131 Like 24 Dislike
我都係咁話
香港地唔識玩資訊戰我真係幫你唔到
利申睇緊香城公民條live片了解緊
但我都幾肯定好似我咁花半個鐘去睇條live片嘅人係少數
估唔到白鴿黨都有咁多打手
fb有個comment可以回應你
///如果自己團隊俾人屈俾人打都唔出聲,你點可以旨意呢個人可以代表香港人抗爭。唔係一句「呢個時候要團結」就等於乜嘢都可以忍、乜嘢都可以當冇事發生,香港人係白鴿黨嘅誤導之下忍咗咁多年妥協左咁多年係咩結果,大家有冇眼睇?///
玩得初選都算半個自己人啦,民主炎仲咁撚樣話人
利申:唔buy鄒個套但明白佢既憤怒
好簡單 民主派唔撚投
新東仲有其他本土派
唔一定要屌票
新東本土浮係鄒家成同VL投唔落
笑死 民主黨仲好意買話人偽本土 成個黨咁多年黎都無做過野 佢連本土都唔知係咩啦 一睇個live講野成個藍絲廢老咁 同埋想講比人恰到上心口去屌返人有咩問題 好過啲黨只係識事後譴責
冇錯大家分享吓睇法
唔使下下屈人哋係熱狗或者泛粉
咁先係良好討論風氣
都話投人不投黨 新東咁撚多選擇 我點建要投兩件私怨撚?
日屌夜屌
我理撚得佢本土定販民
唔撚係想入議會做野既
而係入去搞私怨既就兩件垃圾都走
你咪咪撚投囉 關我撚事咩
一人得一票 界你老母閪咩on9
我覺得佢好有point
同埋佢點樣無的放矢
所有販民都係on99架啦
只撐本土
其實兩個都係一擔擔
區選個陣兩個態度都係一般般
宜家初選又係咁 好撚煩
都話佢唔係屌票
佢係俾人屌 仲要俾人屈
//但難保佢當選入左去 唔屌建制 唔屌政府 只屌販民//
其實佢句"難保"係萬能key
可以講到 "難保鄒家成係支持政府" 或者 "難保鄒家成屌曬建制政府販民"
中國本土派
吳定霖錯先
你又睇唔到?
岩呀 所以要玩私怨 要一時之氣咪等兩件垃圾一齊落選慢慢玩囉 你估得佢兩個先做到野?
新東咁多選擇咁多做野既 我洗撚選兩個玩私怨架?
好簡單者 今日如果兩位各有各拉咪無事 吳就無啦啦走黎挑人機屌人偽本土假前線 咁怪咩人者?
屌鳩白鴿黨都有問題?你係咪痴撚線㗎
口號式嘅說話係人都識講
然後潑婦罵街式攻擊人又唔聽人回應,亦唔回應人個回應
等於激進錄音機一部
下 咁事實係咁喎 新東咁撚多個 點解我要投兩個玩私怨 講做野既 你估得佢兩個咩 點解我要投兩個初選已經有缺點走出黎既人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞