[LIVE]鄒家成決戰民主黨

464 回覆
131 Like 24 Dislike
咁公民黨單野點計,啲行為同熱狗根本就冇分别
多鳩餘
我就投人唔投黨既
搞初選都要兩邊咁樣屌黎屌去 應該兩個都唔撚投 比其他人入去
如果靠屌就贏 唔介意兩個屌黎屌去
比你攞撚到議席仲掛住同成班泛民屌黎屌去既
只會搞到四分五裂 所以唔好爭 兩件垃圾都出局
民主黨搞9人在先 之後再搵成班打手出來護航
一貫白鴿黨既作風
初選黎架 白撚痴
唔指出佢同民主黨既分別 點叫圍內既人投比佢踢
你有冇睇清楚前因後果呀ching 吳出黎搞鳩佢呀
一句講曬民主黨咁把炮嘛 我理撚得最後鄒家成入唔入到圍 我當尊重初選結果張票唔射 但民主黨一定唔投 一齊呼籲投其他入圍嘅候選人 就係唔投民主黨
經歷咗呢一年 仲有成班撚屌出來講畫面唔好睇
唔講我以為我去咗平衡時空
「要贏民意唔可以獅鳥呀」
之前睇家成辯論 佢真係差幾皮 都個衝字 乜都講唔到~
之前區議會選舉 係樓下 佢同佢d義工都日日挑民主黨機啦,用咪大嗌,日日都聽到 佢真係好撚煩。

講到區議員 吳議員做沙田區既事務工作 既OK
D沙田大圍婆婆 都幾like 佢
你spin一樣我spin一樣講到世界末日架咋
呢度討論緊吳定霖屈鄒家成啲義工係偽前線呀 想討論其他野就出番去啦
你係咪熱狗!做乜分化!
民主黨走到人面前屌人偽本土先 咪撚屈人屌黎屌去啦你唔撚過黎搞事 鄒家成都唔會屌返你地啦
民主黨唔肯初選呀嘛
賤撚格
應該咁講,我個人會buy呂智衡撚omdb 個種屌多過潑婦罵街式屌
純粹個人喜好問題
我就投人唔投黨既 呢單野初選都搞成咁就擺撚到明要各大50兩件垃圾都唔撚投 由佢地兩個都走
唔係邊一個入去又掛住屌本土 果個入去掛住屌販民
咁不如番屋企抖啦 洗撚佢做呀
要贏既 係放大你既優點,唔係放大人既缺點
民主黨係垃圾呀, 咁唔會顯得你好做得野
我都覺好煩
成個大圍明明最廢就佢屌你住邊架

投左佢
咁我係新東選民 只能夠分享 佢表達嘅方法 唔能夠吸引到我投俾佢 所以我投左劉穎匡

利申:只係想分享一下作為新東選民睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞