[LIVE]鄒家成決戰民主黨

464 回覆
131 Like 24 Dislike
又大局為重
不割席支持鄒家成
一票不投鄒家成
投左比家成
但希望佢長遠做野可以EQ 以腦勝人
對住啲白鴿黨抹黑根本唔洗曬多口水
支持本土除左肯衝
思維邏輯都要一齊進步
初選都屌黎屌去
笑撚死人 咩撚野邏輯 唔係就唔可以屌返你 邊位呀你 屈鳩人偽本土共產黨仲唔比反駁 皇帝呀?
好撚細路仔,要贏票唔係靠屌黎屌去就有
你收皮啦
民主黨搞人先 你又唔撚講
想針尻鄒家成咪出聲囉
咁樣就label人係熱狗 你都幾on9
呢個時期仲私怨MODE
參考下gphone
家成個問題係成日搞到打泥漿摔角咁
你可以話係單純唔識玩口頭藝術etc但俾人嘅感覺變左鬧鬧鬧係事實
做人無pr都食屎更何況政治人物
投左比家成
但希望佢長遠做野可以提高EQ 以腦勝人
對住啲白鴿黨抹黑根本唔洗曬多口水
支持本土除左肯衝
思維邏輯都要一齊進步
民主黨抹黑在先你隻字不提 同政府一味話暴徒破壞香港法治有咩分別 小粉黄又贏
係咪最後爭取屌票時間
佢放左上自己個igtv了
民主黨做錯wor
販民
大佬你班人知唔知前因後果架
【民主黨吳定霖:本土派同共產黨無分別】

在大圍美林邨外的票站,民主黨吳定霖指鄒家成的義工為偽本土,引來眾人不滿。鄒下午到場對質,吳口出狂言指「本土派同共產黨無分別」,期間更有義工出手打人。

吳定霖在區議會時已經和鄒家成結緣,當時鄒因傷要坐輪椅拉票,伍指為扮可憐。今日拉票開站時,指鄒的義工為「偽本土,偽勇武,在前線未見過」,然而鄒的義工團有一半成員均有罪在身。

鄒之後到場對質,吳多番迴避。鄒指民主黨多年來出賣港人,吳回應指民主黨當年進入中聯辦「係做錯咗,但都係為香港人好」,又指本土派和共產黨無分別。

期間有林卓廷的義工出手打人,情況稍有混亂,需要其他義工將所有人分開。

攝/ Tsukushi Wu

#DBC #DBChannel #加山傳播 #鄒家成 #民主黨 #本土派 #民主初選
係囉民主黨到呢刻仲要屌人偽本土共產黨假前線 咁撚過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞