[LIVE]鄒家成決戰民主黨

464 回覆
131 Like 24 Dislike
鄒家成 IG LIVE
ig live
民主黨
ig:owenchowkashing
【全港全面殲滅民主黨】

民主黨你搞我義工,我鄒家成就同你奉陪到底!

舊年我參加過區議會選舉大圍選區,同區有民主黨吳定霖。

當日,我因為受傷要坐輪椅。所謂嘅「同路人」竟然開咪鬧我扮跛、偽本土、偽勇武。

到今日!同樣喺大圍美林邨,民主黨吳定霖開咪公然侮辱我嘅團隊成員:話佢哋偽本土、偽勇武,話前線從來冇見過佢哋。

我嘅義工,從冇開咪標榜為前線,亦根本冇需要。但係民主黨公然挑釁,以自己「前線視野」質疑手足,確實惹來公憤!

原來民主黨對前線嘅定義,係要「見過」。眾所周知,過去一年前線過住蒙面生活,如果要鬥前,恐怕你哋民主黨毫無資格。

我又想問啦,係咪要團隊成員張貼被捕紙先獲得你哋民主黨認可嘅「前線」?咁樣只會顯示你嘅無知、視野狹窄!

你可以侮辱我,但如果你搞我嘅義工,我就同你奉陪到底!

美林邨!I’m coming!

#狗急跳牆
#盡現本性

條友而家衝去挑機
白鴿又出埋呢啲手段
分化撚鄒家成
民主黨話鄒家成義工係偽本土 鄒家成去幫佢出頭
嘩正
民主黨真係食古不化 痴孖筋
吳定霖
吳定霖
佢個格好啱去民賤聯屌點解會有人投佢做區議員
民主黨 賣香港
推,民主黨賣香港
呢句好有當年毓民屌柒白鴿嘅氣勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞