[LIVE]鄒家成決戰民主黨

464 回覆
131 Like 24 Dislike
推呢個,Owen就係打住前線旗號出黎選
你個師奶走去話前線冇見過佢
咁同全盤推翻左佢有咩分別
民主民主,爭取左23年宜家國安法都黎埋,袋足咁多年人工乜撚都做唔到
咁都唔屌得? 有冇屌撚錯先
民主黨往績咁多 有曬證據比人屌 入中聯辦 立法會投票記錄 隨手都搵到啦
咁民主黨話人偽本土假前線 有無證據呀?有無往績話到我知呀?

建制?人黎架?你會投架?係咪都吳鄒二揀一架啦
佢唔肯參加初選
如果可以好似癲狗咁追住保皇黨黎咬
ie 何君堯
都叫做有個角色
但而家似淨係會追住泛民多d
高登年代嗰種互屌好撚趕客架
民主黨俾人屌到答唔到就問人做咩唔屌維穩派
悶唔悶
已投呂
民主黨真係冇令過我失望
咁佢真係分化撚
超區我都投咗王伯
鄒家成條友得個嘈字
有勇無謀無EQ
係激進版錄音機
如果係有建設性既批評辯論我絕對認同
但依D name calling踩場小學雞行為就不敢苟同
應該咁講
唔通依兩邊既人覺得咁樣做可以增加自己支持度
定只係純粹想踩底對方?
不過可能岩既
宜家鬥完九月齊心打狗
泛民不是同路人
【民主黨吳定霖:本土派同共產黨無分別】

在大圍美林邨外的票站,民主黨吳定霖指鄒家成的義工為偽本土,引來眾人不滿。鄒下午到場對質,吳口出狂言指「本土派同共產黨無分別」,期間更有義工出手打人。

吳定霖在區議會時已經和鄒家成結怨,當時鄒因傷要坐輪椅拉票,伍指為扮可憐。今日拉票開站時,指鄒的義工為「偽本土,偽勇武,在前線未見過」。

鄒之後到場對質,吳多番迴避。鄒指民主黨多年來出賣港人,吳回應指民主黨當年進入中聯辦「係做錯咗,但都係為香港人好」,又指本土派和共產黨無分別。

期間有林卓廷的義工出手打人,情況稍有混亂,需要其他義工將所有人分開。

民主黨幫中共套料呀
鄒嘅口號係二分天下
我唔覺得佢插民主黨有咩問題
投唔投自己諗
踩到你條尾?
只係泛民個路線同支持者係必然存在
我偏向係諗方法夾撚住班泛民上馬
咁至可以做大本土既勢力
笑死 啲泛粉仲on99話手足咪鬥黃
手你老母足咩
乜而家投緊人入去垃圾會度專業議政咩?
答啦有無呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞