[LIVE]鄒家成決戰民主黨

464 回覆
131 Like 24 Dislike
有冇片睇下
上邊好似有
Ig: owenchowkashing
今時今日有心推嘅嘢駛你垃會批
投左鄒家成
希望所有本土都入閘
吳定霖都唔係第一次柒,我係白鴿黨就割左佢
嗰個好似係Whatsapp group嚟
唔好分化民主黨手足大家一人少句

民主黨有係前線架
呢條友好煩
未到35+已經內鬥
其實我要既兩分天下唔係本土同保皇
而係本土同泛民 先踢走保皇黨班賤閪先黎大戰啦好心

利申 支持劉穎匡同呂智恆
其實佢係真係好唔叻門面功夫
有入去 wtsapp group 就睇到其實街坊提出既問題佢跟得都好快
都可以話有求必應
自己走上黃色架步禁鐘仔掃場,搞金輝阻街惡霸
不過未必好似肥婆咁係村口日企夜企掛
唔睇政治齋講做區我覺得滿意既

但一涉及政治派別既紛爭佢就成日跳制
佢請左議助小編之後已經叫正常左
小小事好似黑社會大佬咁

好有型

食開大茶飯係唔一樣
咁你真係唔明白其他人諗咩啦,大把選民擺民主黨走老路線既人做第一敵人,大戰老泛民大快人心喎。
點解冇人面對最重要嘅一點
傳媒咪寫咗林卓廷嘅義工出手打人
鄒家成俾你抹黑係偽本土,成個本土派俾人抹黑係共產黨,鄒家成團隊嘅人俾人打所以佢還口(注意係還口唔係還手)
民主黨同佢嘅支持者有冇講過一句公道說話,為抹黑同打人道歉
重惡人先告狀話鄒家成點衰點衰,點破壞和勇不分
將受害者屈做被告
民主黨同佢嘅支持者有冇良知有冇是非黑白觀念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞