[PC]上古卷軸討論區 10 重返遊戲台

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

小心你把口

明明之前一直都咁講,仲記得有張準備食腸仔既圖

邊張呀????
幾po幾頁幾樓呀????

作故仔得呀
有咩要求先

ok
我用point既形式寫咩要求

· 雅bb本身屋企係耕田、類似Rorikstead果D村民

· 比獸人捉左戰犯

· 走甩果時比人以為非法入境駁落主線個開場

· 第一次吸左龍魂就出左D紋身

請寫做一個故

比少少時間我

慢慢
不過要快

雅bb skyrim 個陣幾歲?

19歲得唔得

都得

我洗完頭慢慢睇
寫到好似真係發生咁
好詳細似層層咁

仲睇緊
幾時到我條女
orsinium
DLC個城喎
遲D 雅bb 會重返orsinium
幾時到我條女

你唔係唔要咩
orsinium
DLC個城喎
遲D 雅bb 會重返orsinium

eso個orsinium 係幾大,可惜唔係呢到個個
D劇情好荷里活級
睇住個故有哂畫面
想問獸人係咪一夫一妻制????
我唔想雅bb做人妻
做mistress果D岩D
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅

我想改做 係商人個妹仔/奴隸咁好D
好食好住既意思就係唔係訓地下同唔係食剩飯
幾時到我條女

你唔係唔要咩

幾時有
幾時到我條女

你唔係唔要咩

幾時有

你都要比d基本資料,名啦種族啦同埋一d基本要求我架
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅

情婦
幾時到我條女

你唔係唔要咩

幾時有

一陣
幾時到我條女

你唔係唔要咩

幾時有

一陣

冇人搵我作故仔好傷心

可唔可以幫我諗個雅BB既ORIGIN故仔

做雞故

小心你把口

明明之前一直都咁講,仲記得有張準備食腸仔既圖

邊張呀????
幾po幾頁幾樓呀????

上個post第23頁第559樓
好彩連登有得睇全圖片既功能

笑左
chinghoball
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅

情婦

天際嗰班孤兒,風盔入面個賣花的小女孩
我覺得最慘係佢
每個孤兒都各有故事,連亞龍人女僕都有
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅

情婦

anyway成個故都好好
同我諗既差不多但又好detail
我個版本係佢比人帶左去山塞果度(game入面果d)
睇得其他奇幻片多冇諗過tes d獸人係咁有文化
我仲未諗好佢點樣學到射箭
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅

情婦

我覺得最慘係佢

其實我諗過雅bb好唔好又係孤兒
因為條橋好老土
我唔想雅bb做人妻

好似可以多妻嘅

情婦

我覺得最慘係佢

其實我諗過雅bb好唔好又係孤兒
因為條橋好老土

度好晒個故仔係咪可以整個MOD出嚟
最尾收笠冬條女做follower
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞