[PC]上古卷軸討論區 10 重返遊戲台

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

話明HK is not china你擺咁多中國野喺度 仲有真係有廣東話嘅話都係一兩句好喇 放完上N網睇下班外國人鐘唔鐘意再出update加對白上去

定係照講英文
但間唔中加一兩句廣東話做彩蛋

我就係咁講
都係個句 你到時放左上N網睇人意見先

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

我個fd話佢把聲好似未訓醒
同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰
連男朋友都笑我你把聲幾時似過女人

……褶埋先

唔係呀 把聲幾好聽

AGGER
ks巴最近忙乜

爆左好多遊戲 準備玩返skyrim se

唔比再潛水呀

好 我發覺去到50幾個隨從跟住自已
現在一開game 16gbram 已經食曬
要再加多8gb先玩到
已經仲有十多名隨從係房屋

乜follower係食Ram架

我同時帶住50幾個隨從周圍走 食ram食好大
又黎到今日呀冬心水靚MOD推薦:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/77233/?
呢個係MOD神Chesko Frostfall之外既mini-mod
Scroll Wheel Equip
作用係令skyrim可以好似好多槍game咁
碌Mouse個wheel黎轉武器
爽呀

我最喜歡玩槍 thank you

仲想要咩MOD即管問

隨從 靚衫

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰

……褶埋先

我地幾時有講過唔似
係把聲似未訓醒

我仲以為自己把聲好正常添
好啦我都係褶埋先

女仔少少低音好D
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/77233/?
呢個係MOD神Chesko Frostfall之外既mini-mod
爽呀

仲想要咩MOD即管問

有無類似leaf rest既屋?要有花草, 有水池/溫泉

屋企MOD唔熟
幾時先出6
果陣玩5玩到好迷係咁玩mod同主線加埋幾百個鐘
最鐘意盜賊工會同黑暗兄弟會故事
爽呀

仲想要咩MOD即管問

隨從 靚衫

隨從
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/54527/?
靚衫
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/76047

話明HK is not china你擺咁多中國野喺度 仲有真係有廣東話嘅話都係一兩句好喇 放完上N網睇下班外國人鐘唔鐘意再出update加對白上去

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰

……褶埋先

手長妹如果識口音就正

唔好再題
係外國讀書我陣比個cbc問我d英文咩口音黎
點解唔似港式口音又唔似native
點解會咁

可以扮既
最正係英>法>愛爾蘭>蘇格蘭>日
幾時先出6

整緊啦

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰

……褶埋先

我地幾時有講過唔似
係把聲似未訓醒

我仲以為自己把聲好正常添
好啦我都係褶埋先

我個fd講 唔關我事
我覺得幾正常喎
幾時先出6

我都係
6有排都未出,Bethesda目前製作緊大型既game,不過根據d訪問,並唔係TES系列黎,話TES6已經plan好左 但目前甚至未有咁既技術去整

佢可能想講成個TES地圖+無縫?
幾時先出6

我都係
6有排都未出,Bethesda目前製作緊大型既game,不過根據d訪問,並唔係TES系列黎,話TES6已經plan好左 但目前甚至未有咁既技術去整

你以為啦
幾時先出6

我都係

沉迷製作eso
幾時先出6

我都係

https://youtu.be/PlbA2qiXsf0
大家可唔可以唔好再較細啲字
我解曬其他公會既任 但我搵唔到黑暗兄弟會基地同任係邊接 有人教下我?
我解曬其他公會既任 但我搵唔到黑暗兄弟會基地同任係邊接 有人教下我?

去我盔搵個細路 幫佢殺人

去風盔搵個細路 幫佢殺人

殺完人要瞓教,之後就會比人綁架,
之後就要你殺是但一個同樣被綁架既人,
殺幾多個同殺邊個都得,之後就入會,
但如果你殺叫你殺人條女,
就會變殲滅暗黑兄弟會,就會拎唔到最強馬匹
創意台有人請m記party,好想去

有馬騎?

有馬騎?

係,後期有馬送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞