[PC]上古卷軸討論區 10 重返遊戲台

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
ks巴最近忙乜

爆左好多遊戲 準備玩返skyrim se

會唔會係史上第一個廣東話隨從

成為史上第一人
新人種-華人
職業-拳擊
主打技能點-中國功夫
分支-太極/少林

話明HK is not china你擺咁多中國野喺度 仲有真係有廣東話嘅話都係一兩句好喇 放完上N網睇下班外國人鐘唔鐘意再出update加對白上去

定係照講英文
但間唔中加一兩句廣東話做彩蛋

我就係咁講
都係個句 你到時放左上N網睇人意見先

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

no

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

我個fd話佢把聲好似未訓醒
同埋支咪好多雜音

咁仲可以係邊度搵

笠冬本人咪有把女聲囉

話明HK is not china你擺咁多中國野喺度 仲有真係有廣東話嘅話都係一兩句好喇 放完上N網睇下班外國人鐘唔鐘意再出update加對白上去

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

咁仲可以係邊度搵

ks巴最近忙乜

唔比再潛水呀

成個會議已經比我控制曬

邊個敢亂講野?
好耐無見ks巴

好耐無見 巴 今日更新緊mod 準備 玩返

有冇睇我推薦D mod
巴打多數玩緊原版定special edition
想down返一set darksouls mod
但係special edition冇skse唔洗諗
原版又好Q唔stable

成個會議已經比我控制曬

笑死
你仲疊馬過D將軍

容我張狂 我就是至高王 主持會議

你係帝國狗定係暴風狗

我帝國狗

天際係屬於諾德人架!!!!

成個會議已經比我控制曬

邊個敢亂講野?
好耐無見ks巴

好耐無見 巴 今日更新緊mod 準備 玩返

有冇睇我推薦D mod

好耐無見 笠冬巴
係#10? 唔多見 介唔介意引用下
ks巴最近忙乜

唔比再潛水呀

好 我發覺去到50幾個隨從跟住自已
現在一開game 16gbram 已經食曬
要再加多8gb先玩到
已經仲有十多名隨從係房屋

成個會議已經比我控制曬

笑死
你仲疊馬過D將軍

你係帝國狗定係暴風狗

我帝國狗

我棄暗投明啦咁

原版
Ctd使乜驚

一定揀原版
已經可以好STABLE

你要DARK SOULS MOD既我有LIST
又黎到今日呀冬心水靚MOD推薦:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/77233/?
呢個係MOD神Chesko Frostfall之外既mini-mod
Scroll Wheel Equip
作用係令skyrim可以好似好多槍game咁
碌Mouse個wheel黎轉武器
爽呀

成個會議已經比我控制曬

笑死
你仲疊馬過D將軍

你係帝國狗定係暴風狗

我帝國狗

我棄暗投明啦咁

兩邊都衰
跟雅BB!

有七成以上都原版
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/77233/?
呢個係MOD神Chesko Frostfall之外既mini-mod
爽呀

我最喜歡玩槍 thank you
ks巴最近忙乜

唔比再潛水呀

好 我發覺去到50幾個隨從跟住自已
現在一開game 16gbram 已經食曬
要再加多8gb先玩到
已經仲有十多名隨從係房屋

乜follower係食Ram架

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰
連男朋友都笑我你把聲幾時似過女人

……褶埋先

我地幾時有講過唔似
係把聲似未訓醒

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰

……褶埋先

唔係呀 把聲幾好聽
爽呀

我最喜歡玩槍 thank you

仲想要咩MOD即管問

定係照講英文

我就係咁講

而家十劃都未有一撇
搵定配音先啦

You

唔係手長妺咩

同埋支咪好多雜音

我深潛先 好樣衰

……褶埋先

手長妹如果識口音就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞