[PC]上古卷軸討論區 10 重返遊戲台

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
重新開左個Imperial 黎玩

準備玩咩野流,戰士流定召喚流

潛弓

同我一樣

未升潛行 做緊狼人個公會任務

呢到個個都潛弓,隊短就法師,得我一個明白戰士流同召喚流既好處

既然你未升潛行,一於玩戰士流或召喚流啦

而家都算係戰士 拎兩把劍

聽聞雙持係後期最屈機既戰士流玩法,
但早中期體力唔夠,又唔夠高攻,

我雙手槌,中期無敵,後期衰在攻速慢,但幾下一隻龍

裝deadly dragons啦笑

我把武器裝乜都照秒呀,成身加雙手武器

最憎人屈機

潛弓

同我一樣

呢到個個都潛弓,隊短就法師,得我一個明白戰士流同召喚流既好處

雙持攻速太慢啦 一比人圍就好麻煩,melee黎講最無興趣
召喚流有無得召喚隻tank幫我坦傷?我見好多時召喚出黎既野都好脆皮,定我魔法太低level?

所以雙手槌一定配重甲,高防就唔怕比人圍,
係早期難玩啲,尤其一堆法師,你跑又跑唔快,
但到中期就好易玩,
因為重甲跌落地又扣少啲,又唔影響移動,裝備重甲後又唔會計負重,
一套重甲又防禦加成,比輕甲多好多實用野,
只要有加上魔防野就得,
如果對方低lv甚至可以唔扣血升重甲/得閒用下治療術,

要後期爽,早期係要付出多少少

同埋應該係召喚等級低,等級高可以加點落強召喚物既技能,
魔人大君,灰燼,冰元素都算算地坦,
但後期有得召兩隻同永久召喚,
加爆點可以去魔法學院同入面個暗之咩登學秘術

潛弓

同我一樣

最憎人屈機

早中期要係咁避黎避去啲瘀皮野你唔知咋
最記得有個魔神任,
係飲醉酒比人的走咗,之後要搵條友算帳,
最後會比把召喚野既玫瑰花杖你,
當時入去係咁比人一路炸一路走佬
死咗勁多次

最憎人屈機

最記得有個魔神任,
死咗勁多次

第一次就咁冇左

最憎人屈機

最記得有個魔神任,
死咗勁多次

第一次就咁冇左

嗰時已經唔係第一次架啦
見手長鬼絲打玩新屋 我今日帶左一半follower搬屋

條裙好似摟屌裙

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

角度問題

潛弓

同我一樣

雙持攻速太慢啦 一比人圍就好麻煩,melee黎講最無興趣
召喚流有無得召喚隻tank幫我坦傷?我見好多時召喚出黎既野都好脆皮,定我魔法太低level?

所以雙手槌一定配重甲,高防就唔怕比人圍,
係早期難玩啲,尤其一堆法師,你跑又跑唔快,
但到中期就好易玩,
因為重甲跌落地又扣少啲,又唔影響移動,裝備重甲後又唔會計負重,
一套重甲又防禦加成,比輕甲多好多實用野,
只要有加上魔防野就得,
如果對方低lv甚至可以唔扣血升重甲/得閒用下治療術,

要後期爽,早期係要付出多少少

同埋應該係召喚等級低,等級高可以加點落強召喚物既技能,
魔人大君,灰燼,冰元素都算算地坦,
但後期有得召兩隻同永久召喚,
加爆點可以去魔法學院同入面個暗之咩登學秘術

咁你遇住法比人風爭咁點算?
假設佢勁高攻
點打龍?

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

上面個張隻手好似好大隻

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

上面個張隻手好似好大隻

遊戲巴識貨
上張係因為個手臂放得太前先影到咁

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

上面個張隻手好似好大隻

遊戲巴識貨
上張係因為個手臂放得太前先影到咁

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

一睇就係係FOV問題啦

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

一睇就係係FOV問題啦

點搞

條裙好似摟屌裙

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

一睇就係係FOV問題啦

點搞

fov 55, 或者fov 66
影半身

fov 48 就影大頭

自己按需要調教啦

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

一睇就係係FOV問題啦

點搞

影半身

fov 48 就影大頭

自己按需要調教啦

如果影完load save係咪會變返原本嘅fov?

隻手好怪

正皮

隻手ok返未

一睇就係係FOV問題啦

點搞

影半身

fov 48 就影大頭

自己按需要調教啦

如果影完load save係咪會變返原本嘅fov?

打番
fov

唔要其他數字就會變番預設個fov

終於調到個嘴仔立立令

終於調到個嘴仔立立令

手長妹要唔要

終於調到個嘴仔立立令

手長妹要唔要

要啊 快d比我嘴

聽晚比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞