[PC]上古卷軸討論區 10 重返遊戲台

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/806551261326266862/823644674426003CB9542F499FC7CEA6C4BCA6D6/
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

Statue of Dibella
Dibella係beauty and love既daedric prince
崇拜佢既女人會周圍搵人啪啪啪,認為性係一種美學

拜得神多係好野黎架

Skyrim度有邊個出左名係公廁

你條女薩亞
我剷咗再係steam down番skyrim
但係個版本係1.9.31
Steam好似唔識自動更新
我剷咗再係steam down番skyrim
但係個版本係1.9.31
Steam好似唔識自動更新

香港區STEAM會當你用繁中版
只會幫你DOWN到1.9.31
但係SKSE就用到1.9.32
所以要手動轉去英文版先DOWN得番
我都中左幾次伏

呢條友成個鄭子誠咁
唔知有冇竟棍
叫我請坐低
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/806551261326266862/823644674426003CB9542F499FC7CEA6C4BCA6D6/
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

迪貝拉像都唔知仲話迪貝拉信徒

唔係我 係我條女

你連條女信既神都唔清楚
話說仲有d寶石叫Mark of Dibella, 中文好似叫迪貝拉的印記(?)
去裂谷城做某個任務會遇到

守身如玉哈爾嘉

淫到出汁

WHO???????
我而家即刻做!!

去裂谷城 搵哈爾嘉工棚
入面會有另一條女係度做下打掃等既工作
同佢講野就可以接到整古哈爾嘉既任務
做左就知道佢幾淫

原版都有D淫既任???

對呢個PO D人既taste好懷疑

sim 4係唔差wo

走!

你有哂佢啲dlc係唔錯既,而家又有得開小攤檔,又有得開餐廳,又有外星人,又有吸血鬼
其實依個post係咪得我同將軍巴有仆街阿哥

我有個pk家姐,不過唔知應該話比你地好定比你地唔好,
因為開支係我比,所以只有我cut人,無人cut我

我獨生女

阿哥得米七都無成面瘡仲瘦過皮蛋瘦肉粥
我米八青靚白淨大隻過John Cena
所以次撚次都唔敢打我 淨係出陰招

我米六都無成面瘡仲瘦過皮蛋瘦肉粥

唔係我 係我條女

你連條女信既神都唔清楚
話說仲有d寶石叫Mark of Dibella, 中文好似叫迪貝拉的印記(?)

守身如玉哈爾嘉

淫到出汁

WHO???????
我而家即刻做!!

去裂谷城 搵哈爾嘉工棚
做左就知道佢幾淫

原版都有D淫既任???

你地去裂谷,好似係酒館有佢私人房,有齊手扣同雪精靈血(春藥 賊會入會個任條友就係扮sell呢樣野)
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

Dibella係beauty and love既daedric prince

拜得神多係好野黎架

你條女薩亞

廸貝拉都唔識,好打極有限
你要聽多啲npc講故事同埋睇書至得
Knellos 唔知乜水
學乜鬼野dark magic既
黑精同亞龍人都好驚佢幫佢改左個名(唔記得)

佢係乜水黎架
召喚果然仔
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

拜得神多係好野黎架

你條女薩亞

你條女連阿伯都接喎
我嗰個只係同靚女

我條女拜Lady Nocturnal
做夜鶯 做高級賊仔

敬拜奧王!千王之王,真正龍神!
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

呢張都OK
有6/10

你都有4/10

你D分冇權威

你都無!

對呢個PO D人既taste好懷疑

sim 4係唔差wo

走!

你有哂佢啲dlc係唔錯既,而家又有得開小攤檔,又有得開餐廳,又有外星人,又有吸血鬼

你enjoy咪得

我有個pk家姐,不過唔知應該話比你地好定比你地唔好,
因為開支係我比,所以只有我cut人,無人cut我

講!

唔係我 係我條女

你連條女信既神都唔清楚

守身如玉哈爾嘉

淫到出汁

WHO???????
我而家即刻做!!

去裂谷城 搵哈爾嘉工棚
做左就知道佢幾淫

原版都有D淫既任???

你地去裂谷,好似係酒館有佢私人房,有齊手扣同雪精靈血(春藥 賊會入會個任條友就係扮sell呢樣野)

原來上古本身就咁淫

我獨生女

阿哥得米七都無成面瘡仲瘦過皮蛋瘦肉粥
我米八青靚白淨大隻過John Cena
所以次撚次都唔敢打我 淨係出陰招

我米六都無成面瘡仲瘦過皮蛋瘦肉粥

心地好過我阿哥 房入面無大公仔咪得囉
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

拜得神多係好野黎架

你條女薩亞

你條女連阿伯都接喎
我嗰個只係同靚女

果個係外傳
平行時空既野你識條毛

佢係乜水黎架
召喚果然仔

未聽過 有冇名/佢係邊

佢係乜水黎架
召喚果然仔

話佢係咩radiant dark公會既人
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

拜得神多係好野黎架

你條女薩亞

你條女連阿伯都接喎
我嗰個只係同靚女

果個係外傳
平行時空既野你識條毛

又想我講第幾個po第幾頁第幾個留言呀?

佢係乜水黎架
召喚果然仔

話佢係咩radiant dark公會既人

interesting npc mod黎
召喚隊短!依個乜像黎?
睇完比張圖你

拜得神多係好野黎架

你條女薩亞

你條女連阿伯都接喎
我嗰個只係同靚女

果個係外傳
平行時空既野你識條毛

嚴格黎講上古卷軸係有平行時空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞