[PC]上古卷軸討論區 10 重返遊戲台

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

你地邊個會care

做乜?

唔理你又話唔理你
問你你又發脾4
唔問囉屌

無發脾氣

咁問你就講啦
又話人唔關心你

得你一個關心我
唔係太想講

咁視係合家平安

做乜?

唔理你又話唔理你
問你你又發脾4
唔問囉屌

無發脾氣

咁問你就講啦
又話人唔關心你

得你一個關心我
唔係太想講

咁祝你合家平安
棄誓者個任入冊之後幾正
想問殺左個大佬逃左出黎之後有咩轉變?棄誓者會唔會收皮?
仲有冇後續任???

你指從監獄/石礦場逃出個個任務?
殺左個大佬個個市既貴族(Silver-blood family) 會黎多謝你,比賞賜你。
如果唔殺,佢地會成功逃出去開始新生活。之後如果你去搵佢地,佢地雖然全部都係棄誓者但唔會攻擊你

個大佬叫我對臨條友
我梗係唔聽佢講
搵刀仔拮佢

無ac無得睇

哎喲

殺個大佬會比隻垃圾戒指你,
唔殺個大佬就會比套棄誓者既裝你,
要同佢地一齊殺出去,
之後會當你係佢地既朋友,唔會主動攻擊你,
但佢地個據點都有個任要做,
即係到時都係要殺死佢地
唔殺佢地就只係變成路人npc

我試過同佢地走出城之後追住佢地黎打,佢地會話小心點,唔好打自己人

佢個任寫到2邊都係衰咁
搞到我諗左2秒
但最尾因為個大佬太串嘴夠膽串雅BB所以我成全佢
仲有諾德人梗係幫番自己友

唔得閒點答你呀

做痴漢好忙喎

去醫院呀

做乜

你地邊個會care

去醫院呀

做乜

你地邊個會care

做乜?

唔理你又話唔理你
問你你又發脾4
唔問囉屌

無發脾氣

咁問你就講啦
又話人唔關心你

小學雞樓豬
點解笠冬成日挑逗我
我想講你好撚煩呀 一係唔應人 一應就串鳩人
點解笠冬成日挑逗我

應你咪串你囉
點解笠冬成日挑逗我

應你咪串你囉

今日睇完醫生有野 唔撚柒想應你

你地邊個會care

做乜?

唔理你又話唔理你
問你你又發脾4
唔問囉屌

無發脾氣

咁問你就講啦
又話人唔關心你

小學雞樓豬

係傲嬌樓主

做乜?

唔理你又話唔理你
問你你又發脾4
唔問囉屌

無發脾氣

咁問你就講啦
又話人唔關心你

小學雞樓豬

係傲嬌樓主

點解笠冬成日挑逗我

應你咪串你囉

今日睇完醫生有野 唔撚柒想應你

有咩病?
https://youtu.be/Bkd81Qar0yU

好中意睇呢D BTS

原來獸人都有地中海嘅煩惱
https://youtu.be/Bkd81Qar0yU

好中意睇呢D BTS

四代

原來獸人都有地中海嘅煩惱

獸人驚咩

直接光頭左佢
隊短 我想問獸人同精靈係咪同一個祖先
法國獸人係男人好man
法國獸人係男人好man

之前咪講過係喎
法國獸人係男人好man

之前咪講過係喎

15000皇冠點....唔想課金呀

唔明
法國獸人係男人好man

獸人本來係高精靈/古精靈嘅一個部落, 佢地嘅大佬叫Trinimac, 係高精最勇猛嘅戰士, 高精神系主神 奧瑞爾Auri El 手下最好嘅騎士, 係諸神約定之時, 佢負責殺死洛克汗, 拎佢個心出黎, 並建議奧瑞爾唔好打爆個心, 射去東邊穩定世界

佢應該算係高精神系入面唯一/唯二其中一個戰士神 但佢比魔神波耶西亞昆鳩左, 吞左佢之後柯佢出黎變左另一個魔神, 獸人嘅主神瑪拉卡斯, 佢個部落都變左獸人了

唔明

背景個間大屋連埋個島盛惠15000點, 成千銀

唔明

個島係你入ser先係你定真係喺上古個online買左個島

唔明

買間平平地嘅屋咪算囉
再唔係返去skyrim買

唔明

買間平平地嘅屋咪算囉
再唔係返去skyrim買

買左間細細地嘅高精風格獨立屋,位於森林中間,有河景,主城係不遠處,隔離仲有得刷怪刷裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞