Slam Dunk 男兒當入樽 (9) 新特質潛能開放─雙塔奇兵

1001 回覆
7 Like 18 Dislike
搶高板真係勁 只輸櫻木少少
一聽到冇音樂聲就即熄乳陰 費事比人影響埋自己心情
btw 咩牌位?
打過十幾廿場 阿神做對手
剩係輸過一場 block到佢地唔敢起手
用孖潤腸企喺佢前面乜春都唔做已經輕鬆解決
明星ll…

近排有時跟隊打王牌,一遇到自己赤木俾對手搶咗就頭痛…

自己好友通常搵我打內線,之前無乜開發魚柱,依家先慢慢開發…唯有用櫻木頂住檔,幫手搶下籃板,不過卡位力量同阻攻明顯比唔上赤木…

巴打們有咩建議?索性打小球?SF加兩個G?
d人死古古
你轉去mark佢 自己友係唔識轉位
可能係我絕對主力仲低lvl
撞親d人都唔識mark佢
唔係個個都明呢個道理
我玩3#鍾意最後pick
啲隊友好似驚我俾人pick左玩唔到咁,死都唔禁幫搶要我揀先
(我有玩滿天賦滿基絆ge潮崎)
結果對面pick神
要我3#守神
你地覺得 福田係咪有排都未到?
有耐
大多數人咩角上到主力同明星勝率都跌到5成幾,上到6成幾已經好勁了,除非有長期隊友配合,隨機組隊上到明星後期成日會搭d主力三四俾你
所以我王牌有7成幾勝率好有成功感
收土豪ac
有意留資料同TG
我第一個ac用宮城流川打到王者 果陣啲人仲未勁 而家棄左果個ac 但棄前打親都輸 場場俾人扑爆
跟住轉新ac玩冷滿角上返明星 雖然仲未上到王者 但起碼而家打得開心 用越野升到上主力 轉用荒木池上 好正
不過荒木機體真係唔勁
我之前part過一隻三井 一個mark到神變0分
排行榜果個本服排行
係一個server定全部server計
7成幾真係勁,應該一係玩過開新角,一係重課,一係有長期隊友?
應該一個server
荒木應該係超級弱化版藤真
.........
咁L勁? 求教學,定係隻神廢
我自問好盡力跑
但黑洞就係黑洞。。。
隻game一出玩到依家玩新account 同埋低排位d人唔識mark村雨
下下都干擾到 連神側移兩步都捉到仲扑左兩獲
一個server都幾百個傳奇 咁幾十個server咪...
Ser 22
Slam dunk就頭十
全隻game應該成三百隻slam dunk
成萬個傳奇 突然覺得冇成就感
不過 隻驚係咪真係咁多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞