Slam Dunk 男兒當入樽 (9) 新特質潛能開放─雙塔奇兵

1001 回覆
7 Like 18 Dislike
遲d會有接球之王 感覺係唔太適合依家台服既打法
之前陸服比賽會瘋狂假投傳波可能就多人用
3井跑得唔快 可能就難mark d
如果用藤真 建議會係首先企扇形內守 射波最少要比到干擾
佢退到中線 你都唔好跟盡 比少少位預佢向前跳
Sidestep 你要睇佢向邊邊遊走 有定心理準備佢會反方向跳
加速唔好開波就用 留方追人用
基本上神係可以一人守 用專守射波個三隻就好輕鬆
最後唔好比自己太大壓力 阿神始終係一隻射手 比足干擾都有機會入 自己追到盡 比足干擾就夠
有時睇片覺得可以射唔會俾人block 都要繼續假射真傳
我都唔係好識 但佢地應該係想3個一齊儲大技
羈絆

原來唔係全部都雙向
例如長谷川嗰啲得佢有
另外未知嗰啲應該係宮益
翔陽核心未開放唔知係三個定四個
打排位同出面啲人一隊真係一啖砂糖十啖屎
奪寶應該等牧定換籐真算?有冇人教路?
我諗要睇下升牧同藤真既資源差幾多
係怕唔夠特訓卡碎片/鑽石買特訓卡升潛能
我見陸服隻牧都係玩假投真傳, 唔知其他野爭幾遠
街場d三井幾時死全家
一堆低潛+狂投3分+狂比人block
我有個自選箱未用, 係咪雙塔遲下應該開出黎俾自選箱揀?
唔係滿潛都唔好拎出黎
個個係到浪射3分
招轉身上籃 或者 轉身再普通上籃都偷到唔少分
仲可以轉身再stepback射2分
咁多combo可以用但就淨係識轉身射個AIr ball
現實有冇人投3分FADEAWAY?
Irving
三井多fans 自然搞到隻game入面既三井質素參差不齊
我真人
新手入坑玩C
係味應該直課100買花形
係呀
波台清
玩花形既潛能你冇咁易玩到其他C
但佢可能有D潛能同SF可以一齊用
拍片黎睇下
Kobe
仲諗緊玩c定PF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞