[良心經濟圈] 英國物業篇 – 地區簡介(1)

289 回覆
104 Like 3 Dislike
樓主點睇住southall?
想知Manchester sale以外有無啲校區正正常常但平啲嘅屋?bury 果啲ok嗎
Liverpool 好唔好?
見佢樓價幾低,想睇吓可唔可將啲錢投資一間屋黎出租先,然後係香港儲錢遲啲過黎住,睇租金回報利物浦係咪好選擇?
但同樣都想知,如果一個女仔過去,利物浦又安唔安全?
網上搵下留意到Swindon(即係Magic roundabout嗰度),大城市人口多又有唔少不同種族,但暫時睇唔到有其他多D資料介紹...

有冇巴絲知道?

巴打, 見到隔離post有位巴打好熟英國civil行程
你都睇睇
https://lihkg.com/thread/2098843/page/1
感謝
細路仔過去讀幼稚園唔知要幾多錢
你租房時已經講明只可住幾多個(通常都係1個 少數會歡迎couple)
你要屈蛇就自己成間apartment租啦
住100人都無人理你
睇緊birmingham
有老婆同阿女2歲
重有2隻貓
想頭一年租住先

birmingham 有冇咩區推介係安全同生活方便D?

重有上zoopla睇過下
有D apartment寫明pets allowed
有冇伏呢?

https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/55782627?utm_source=v1:5bWFDybfWx7C7AGpeagt7mP3PgcqjuqJ&utm_medium=api

唔見左樓主嘅
留名睇多啲關於birmingham
睇緊edgbaston 同harborne
樓主
LM!! thanks ching 好詳細 好用心
樓主會唔會講下愛丁堡
樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞