點知內向型男仔係咪鍾意你?

524 回覆
13 Like 4 Dislike
如果喺同一個空間入面,你可以試下睇下佢係咪不時都望緊你,係就九成有野

咁去唔去馬?
女追男好唔好?但係又怕佢唔會主動咁就無左

去馬啦

直接表白定係搵佢傾下計先?好徬徨

以前有冇交流過?
如題,好辛苦,成日估估下

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
除咗"你好","拜拜"之外就講唔到嘢
你俾signal佢無反應
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

會唔會同其他人就好多話題,傾到好多計
但係對住鍾意嘅人就口齒不清同好唔自然?

我男朋友就係對住男仔會好多野傾 對住女仔就唔會乜講野 個時表白都係我講先佢先話好 之後講番佢話好怕醜好驚表白

睇到呢啲case好sweet好勵志,但係又好怕自己會失敗
如果喺同一個空間入面,你可以試下睇下佢係咪不時都望緊你,係就九成有野

咁去唔去馬?

去馬啦

睇你夠唔夠薑嘅姐,睇你講成咁佢唔多唔少都對你有好感嘅,除非你FF

唔係ff啦
係我發現佢成日偷望同埋講野一舊舊先留意到佢

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

會!
同佢whatapps呢啲會好正常
但當面對話就會睇得到

咁會唔會成日偷望個女仔?
但係佢唔會主動搵我wts/sc,我搵佢就似hea覆

同你好似

我都係 等死人

咁去唔去馬?

去馬啦

以前有冇交流過?

有嘅,不過都係當面講同埋一句起兩句止
被女人玩完,有人同我講對我有好感我都唔會表態住,廢事又玩9我,除非佢表白啦。

利申:內向
內向型最易溝啦
chur 爆佢 係咁wtsapp 佢同佢not stop 咁傾計
你做主動約佢出街乜都say yes 啦
被女人玩完,有人同我講對我有好感我都唔會表態住,廢事又玩9我,除非佢表白啦。

利申:內向

連講埋有好感都唔得
但係我同佢直接表白又好似有啲突然

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

我男朋友就係對住男仔會好多野傾 對住女仔就唔會乜講野 個時表白都係我講先佢先話好 之後講番佢話好怕醜好驚表白

首先要確定佢係咪真係對你有好感先
內向型最易溝啦
chur 爆佢 係咁wtsapp 佢同佢not stop 咁傾計
你做主動約佢出街乜都say yes 啦

無話題 佢內向到咁
主動搵你已經係架啦

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

首先要確定佢係咪真係對你有好感先

點先確定到?有試過問佢啲fd,但係唔成功
主動搵你已經係架啦

佢無
主動搵你已經係架啦

Agger 或者你搵佢講野佢都會成日覆你
主動搵你已經係架啦

咁我係咪收得皮?
主動搵你已經係架啦

咁我係咪收得皮?

內向仔咁主動就唔係內向啦
主動搵你已經係架啦

咁我係咪收得皮?

咁佢有無做過啲你覺得佢係少少鐘意你既動作先 例如同你突然間傾兩句呀 有時望住你呀咁樣?
會唔會同你講自己嘢?
主動搵你已經係架啦

咁我係咪收得皮?

咁佢有無做過啲你覺得佢係少少鐘意你既動作先 例如同你突然間傾兩句呀 有時望住你呀咁樣?

突然間傾兩句又無,不過成日都望我,成日都會有眼神接觸,但係佢望到之後又閃閃避避咁
會唔會同你講自己嘢?

唔會 未試過主動同我講野,通常都係我主動
主動搵你已經係架啦

咁我係咪收得皮?

內向仔咁主動就唔係內向啦

屌你肥妹 快啲同我表白啦
毒撚對愛情嘅radar係差啲
對著鐘意嘅女仔,會主動講野
剩係講'你好,再見' 係覺得同你好難溝通
其實你感覺到佢努力附和你/回應已經表示佢對你上心

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

你地係咪明知個女仔鍾意你都唔表白㗎?
我真係想知

根本開不了口
到對方感情冷淡哂先後悔莫及

屌 我真係對佢淡咗
我仲有時ff緊佢會終有一次大膽d,但都係冇

可能佢大膽咗你察覺唔到
內內人ge大膽可能同平常人做嘅嘢差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞