點知內向型男仔係咪鍾意你?

524 回覆
13 Like 4 Dislike
終於見到有呢個post

如果佢既朋友問我覺得個男仔點 算唔算
終於見到有呢個post

你地唔fd定佢唔敢問先
睇左幾頁冇追

你話個男仔個best frd係你個ex
如果我係佢就唔會追你喇

之前佢個fd問過我鍾意邊個,但係條友好口疏,俾佢知=全世界都會知,所以呃左佢話係第二個人

條友好口疏→你呃佢鐘意B君→條友好口疏→全世界都(誤)知你鐘意B君,當然包括內向君→但係你其實鐘意內向君→你成日好努力打開想話題=成日搵佢→全世界都知佢有心上人啦+成日搵我都係因為見我態度冷淡想馴隻兵姐邊會鐘意我+毒撚邊會有女鐘意+我老死個EX黎,一陣柒左又搞到沒老友沒女友,如何愉快?→但係佢好似成日都搵我咁既→冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦→照下鏡→OK冷靜哂 毒撚都係返去打機吧啦,覆都普普通通咁覆好啦 毒撚就唔好咁多FF啦

以上內容純屬個人FF並不代表本人立場

BTW EX君性格係點 你同佢依加關係O唔OK
如果你將成件事講哂俾EX君知
然後請佢係你表白果陣拍下內向君個頭膊頭同內向君講:樓豬係好女仔黎架 之類有表明支持+祝福你地既句子 跟手你係表白之前解釋返你話鐘意B君只係因為你怕醜 咁會唔會好D
*建議係你相當肯定內向君都對你有意思/你唔想留低遺憾+EX君唔係反社會人格障礙既時候服用

以上內容純屬個人意見並不代表本人立場
B君對唔住我只係因為順手先用B君呢個名而唔用ACDEF 冇針對你既意思 你大人有大量
樓主照下鏡就知點解比人藍剔
終於見到有呢個post

你地唔fd定佢唔敢問先

唔熟 但識左好多年
同一圈子 間唔中會一齊聚下咁

之前佢個fd問過我鍾意邊個,但係條友好口疏,俾佢知=全世界都會知,所以呃左佢話係第二個人

條友好口疏→你呃佢鐘意B君→條友好口疏→全世界都(誤)知你鐘意B君,當然包括內向君→但係你其實鐘意內向君→你成日好努力打開想話題=成日搵佢→全世界都知佢有心上人啦+成日搵我都係因為見我態度冷淡想馴隻兵姐邊會鐘意我+毒撚邊會有女鐘意+我老死個EX黎,一陣柒左又搞到沒老友沒女友,如何愉快?→但係佢好似成日都搵我咁既→冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦→照下鏡→OK冷靜哂 毒撚都係返去打機吧啦,覆都普普通通咁覆好啦 毒撚就唔好咁多FF啦

然後請佢係你表白果陣拍下內向君個頭膊頭同內向君講:樓豬係好女仔黎架 之類有表明支持+祝福你地既句子 跟手你係表白之前解釋返你話鐘意B君只係因為你怕醜 咁會唔會好D
*建議係你相當肯定內向君都對你有意思/你唔想留低遺憾+EX君唔係反社會人格障礙既時候服用

B君對唔住我只係因為順手先用B君呢個名而唔用ACDEF 冇針對你既意思 你大人有大量

睇左幾頁冇追

如果我係佢就唔會追你喇

當有個人好專心咁做緊一樣嘢,但又好唔專心咁望你,嗱,果個人就係鐘意你

我每次上緊堂就好唔爭氣咁望下我嘅對象
仲擔心佢唔識

Exact7ly

好有信心咁喎
急不及待好想看結果了
內向同毒撚點分?

靚仔咪內向
樣衰咪毒撚
點解會中意內向型男仔?
點解會中意內向型男仔?

有吸引力
睇左幾頁冇追

如果我係佢就唔會追你喇

咩都同個best frd做過曬
如果一齊點面對個fd
你有無同佢傾過心事
同埋有無聽過佢啲朋友講佢有無鍾意人果啲?

傾心事係最直攻心房嘅方法,打開碌木嘅內心~
我嗰陣覺得佢都應該係鍾意我就自己探聽佢有無鍾意人啊女朋友啊之類

你好婉轉咁問佢定問佢啲朋友?

講講下嘢突然問佢,啊係喎傾咗咁耐,你女朋友唔呷醋㗎咩?
之後佢話無女朋友,咁我又話無鍾意嘅人咩?
唔洗去追佢
跟住佢靜咗陣,答我。er.....我未有鍾意嘅人
然後我就暗地裡yesssss
咁樣

如果好猶豫咁答就肯定架啦

聽完呢句errrrr我就忍唔住叫佢等我一陣,較靜音狂笑自high再尖叫再係屋企跑三個圈之後扮曬平靜咁繼續講電話

好cute

睇左幾頁冇追

如果我係佢就唔會追你喇

如果一齊點面對個fd

個陣同ex一齊無做啲唔見得光嘅野,淨係拖手同錫
不過都中四五嘅事
點解會中意內向型男仔?

細心 踏實
唔偷食(因為內向) =有安全感
缺點係唔浪漫,因為唔識點浪漫

呢樣真
睇左幾頁冇追

如果我係佢就唔會追你喇

如果一齊點面對個fd

個陣同ex一齊無做啲唔見得光嘅野,淨係拖手同錫
不過都中四五嘅事

不過我都唔理要點面對,順其自然啦
糊都未食就諗咁多做乜
當有個人好專心咁做緊一樣嘢,但又好唔專心咁望你,嗱,果個人就係鐘意你

我每次上緊堂就好唔爭氣咁望下我嘅對象
仲擔心佢唔識

Exact7ly

好有信心咁喎
急不及待好想看結果了

多謝絲打先
你有無同佢傾過心事
同埋有無聽過佢啲朋友講佢有無鍾意人果啲?

我嗰陣覺得佢都應該係鍾意我就自己探聽佢有無鍾意人啊女朋友啊之類

唔洗去追佢
咁樣

聽完呢句errrrr我就忍唔住叫佢等我一陣,較靜音狂笑自high再尖叫再係屋企跑三個圈之後扮曬平靜咁繼續講電話

好cute

有畫面

唔洗去追佢
咁樣

好cute

有畫面

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞