點知內向型男仔係咪鍾意你?

524 回覆
13 Like 4 Dislike

之前有個女仔話鍾意我
咁我其實都好鍾意佢咪成績乘機表白囉
點知食檸檬

利申內向男

下,唔係話鍾意你咩? Details

進取啲喇,兩年半又兩年半
你有幾多個兩年半

吓 我對唔熟既人都係勁怕醜,所以你唔會睇得出我係咪鐘意你

Same here

我覺得你有兩個致命位令佢卻步

1. 你講咗俾佢朋友知其實你有鐘意其他人,佢朋友可能係佢嘅試探黎

2. 你嘅ex係佢best frd, 佢可能要兄弟唔要你,或者唔想執佢朋友二攤

可能佢根本唔鐘意你,佢成日望你可能係望下你點解成日偷望佢

快啲表白,唔得就下個啦

可能呢個話題唔啱佢 試下講其他野啦

一日內搵幾次,Wue爛塊面咁

我同我個「曖昧女友」就係講開學業跟住聯繫到閒話家常咁,然後就撻起火花

希望唔好連傾學業都唔剔我

應該要問下佢啲fd佢有咩興趣

睇佢Facebook、ig share啲咩多咪知

大家都係男人 有咩咪講清楚囉

你有幾多個兩年半

咪俾自己後悔喇 柒左又唔會死嘅

主動搵你已經係架啦

Agger 或者你搵佢講野佢都會成日覆你

咁我係咪收得皮?

咁佢有無做過啲你覺得佢係少少鐘意你既動作先 例如同你突然間傾兩句呀 有時望住你呀咁樣?

突然間傾兩句又無,不過成日都望我,成日都會有眼神接觸,但係佢望到之後又閃閃避避咁

閃閃避避對所有人都係 唔好誤會

唔好咁啦

一日內搵幾次,Wue爛塊面咁

我同我個「曖昧女友」就係講開學業跟住聯繫到閒話家常咁,然後就撻起火花

希望唔好連傾學業都唔剔我

應該要問下佢啲fd佢有咩興趣

睇佢Facebook、ig share啲咩多咪知

你有幾多個兩年半

咪俾自己後悔喇 柒左又唔會死嘅

我覺得你有兩個致命位令佢卻步

1. 你講咗俾佢朋友知其實你有鐘意其他人,佢朋友可能係佢嘅試探黎

2. 你嘅ex係佢best frd, 佢可能要兄弟唔要你,或者唔想執佢朋友二攤

可能佢根本唔鐘意你,佢成日望你可能係望下你點解成日偷望佢

快啲表白,唔得就下個啦

我最後悔嘅都係同左佢個朋友講鍾意第二個,我應該放風出去先啱

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞