點知內向型男仔係咪鍾意你?

524 回覆
13 Like 4 Dislike
個case好似我朋友 edu?
咁點先知內向女仔鍾意我?
完全係我個case
可惜吖食檸檬
如題,好辛苦,成日估估下

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
除咗"你好","拜拜"之外就講唔到嘢
你俾signal佢無反應
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

會唔會同其他人就好多話題,傾到好多計
但係對住鍾意嘅人就口齒不清同好唔自然?

會呀
成日好憎自己咁樣 好7

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

會呀
成日好憎自己咁樣 好7

想反問絲打,如果倒轉女仔 R我影相合照係咪 signal 認真求教

傾心事係最直攻心房嘅方法,打開碌木嘅內心~
我嗰陣覺得佢都應該係鍾意我就自己探聽佢有無鍾意人啊女朋友啊之類

你好婉轉咁問佢定問佢啲朋友?

講講下嘢突然問佢,啊係喎傾咗咁耐,你女朋友唔呷醋㗎咩?
之後佢話無女朋友,咁我又話無鍾意嘅人咩?
唔洗去追佢
跟住佢靜咗陣,答我。er.....我未有鍾意嘅人
然後我就暗地裡yesssss
咁樣

學到野
不過傾唔傾得成都係一個問題

你發現佢扭扭擰擰,講嘢支吾以對咁
就肯定有啲嘢

要諗定一個好啲嘅藉口去開展話題

有無共同嗜好嗰啲容易入手啲?
其實打機最易落手,可惜你唔鍾意
仲可以同佢一齊打,留意下有無女女接近佢
之後裝備啲嘢唔識又可以問佢 多好多話題

我連佢鍾意打咩game都唔知
你知佢鐘意啲咩咪用果樣野開個頭之後就問你想問既野

我咩都唔知,但係希望可以用共同朋友做話題,唔知得唔得

你好婉轉咁問佢定問佢啲朋友?

唔洗去追佢
咁樣

如果好猶豫咁答就肯定架啦

聽完呢句errrrr我就忍唔住叫佢等我一陣,較靜音狂笑自high再尖叫再係屋企跑三個圈之後扮曬平靜咁繼續講電話

果震未一齊女朋友WhatsApp 問我對佢既感覺係點都諗左好耐又打左好耐 驚打錯野之後先肯send 仲要即刻熄mon

係啊係啊,未一齊我都有問過佢覺得我點。
佢打咗三個字先send俾我 之後見到佢即刻off 我就知bingo喇

嗱樓主如果見到呢個情況就100%肯定架啦

希望啦
個case好似我朋友 edu?

唔洗去追佢
咁樣

學到野

就肯定有啲嘢

直接去問
:呢排好悶呀 有無咩game好推介

學到野

就肯定有啲嘢

直接去問
:呢排好悶呀 有無咩game好推介

如果佢叫我打埋一份就慘了 我慘了
留名
望都唔敢望你咪係鍾意你囉

偷望呢?算?

偷望呢?算?

其實照下塊鏡好多時都會知個男仔係咪鍾意你

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

會呀
成日好憎自己咁樣 好7

想反問絲打,如果倒轉女仔 R我影相合照係咪 signal 認真求教

影張相啫 諗咁多做乜

偷望呢?算?

終於有啲希望

偷望呢?算?

終於有啲希望

出手未呀
好簡單,如果你撞到佢同佢d fd一齊時,佢d fd 既行為突然好奇怪。倒如提佢你出現左之類。
好簡單,如果你撞到佢同佢d fd一齊時,佢d fd 既行為突然好奇怪。倒如提佢你出現左之類。

未試過同佢啲fd一齊出現

偷望呢?算?

終於有啲希望

之前有個女仔話鍾意我
咁我其實都好鍾意佢咪成績乘機表白囉
點知食檸檬

利申內向男

偷望呢?算?

終於有啲希望

出手未呀

偷望呢?算?

終於有啲希望

之前有個女仔話鍾意我
咁我其實都好鍾意佢咪成績乘機表白囉
點知食檸檬

利申內向男

下,唔係話鍾意你咩? Details
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞