點知內向型男仔係咪鍾意你?

524 回覆
13 Like 4 Dislike
你有無同佢傾過心事
同埋有無聽過佢啲朋友講佢有無鍾意人果啲?
我男朋友都係內向型 曖昧嗰時佢會成日覆我whatsapp已經當佢打signal

內向都成日覆,佢應該真係好鍾意你

嗰時我做主動成日whatsapp佢 一開始都係send 3 4句先覆得一兩句

如果佢鍾意你嘅應該會keep住咁樣傾計
本身我個人好外向好多嘢講,所以我唔特別考慮哩個問題!

係咪要好努力諗話題?你唔怕俾人覺得煩咩?

無特別點諗話題喎,因為我識我老公嗰陣我仲讀緊書。
咁得閒咪呻下啲學校嘢屋企嘢之類。
慢慢講下講下咪聊下佢講下自己,聽到鍾意嘅歌又share下俾佢。
其實只要當初包住唔係為追到而傾計,成日顧慮呢樣個樣,放鬆啲暢所欲言。
好似朋友咁由淺到深,自自然然就會一齊㗎啦。
後尾係內向男表白

呢樣真
輕鬆啲咁相處就夠
想當初都無諗過會同女朋友一齊

突然間「hi, 學校乜乜乜」
咁樣好似好odd

有咩話題想講就同佢講

因為以前未一齊果時女朋友咩話題都同我講咁濟但我又好比心機覆
當然你鐘意個男仔未必同我一樣

我都係咩都同佢講一餐,佢又係好有心機陪我講。
就算講埋啲好無聊嘅嘢,例如今日Facebook有條片點點點點啊,笑死我啊哈哈哈哈哈哈。
佢都會覆下係咩?我未睇過
之後講下煩惱嘢佢又會開解下我

我真係咁
你唔係話結左婚我會以為你係我女朋友
如題,好辛苦,成日估估下

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
除咗"你好","拜拜"之外就講唔到嘢
你俾signal佢無反應
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

你地係咪明知個女仔鍾意你都唔表白㗎?
我真係想知

根本開不了口
到對方感情冷淡哂先後悔莫及

巴打 same here 好撚後悔
lm
你有無同佢傾過心事

無,其實同佢啲朋友唔係好熟
佢個best fd又係我個ex
你有無同佢傾過心事

傾心事係最直攻心房嘅方法,打開碌木嘅內心~
我嗰陣覺得佢都應該係鍾意我就自己探聽佢有無鍾意人啊女朋友啊之類

你好婉轉咁問佢定問佢啲朋友?
留名睇失敗
女仔總是充滿自信
留名睇失敗
女仔總是充滿自信

屌你
你有無同佢傾過心事

我嗰陣覺得佢都應該係鍾意我就自己探聽佢有無鍾意人啊女朋友啊之類

講講下嘢突然問佢,啊係喎傾咗咁耐,你女朋友唔呷醋㗎咩?
之後佢話無女朋友,咁我又話無鍾意嘅人咩?
唔洗去追佢
跟住佢靜咗陣,答我。er.....我未有鍾意嘅人
然後我就暗地裡yesssss
咁樣

學到野
不過傾唔傾得成都係一個問題
你有無同佢傾過心事

唔洗去追佢
咁樣

如果好猶豫咁答就肯定架啦
你有無同佢傾過心事

唔洗去追佢
咁樣

學到野
不過傾唔傾得成都係一個問題

你發現佢扭扭擰擰,講嘢支吾以對咁
就肯定有啲嘢

要諗定一個好啲嘅藉口去開展話題

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

Exactly
你有無同佢傾過心事

唔洗去追佢
咁樣

聽完呢句errrrr我就忍唔住叫佢等我一陣,較靜音狂笑自high再尖叫再係屋企跑三個圈之後扮曬平靜咁繼續講電話

果震未一齊女朋友WhatsApp 問我對佢既感覺係點都諗左好耐又打左好耐 驚打錯野之後先肯send 仲要即刻熄mon

認真post
問人借ac, 非gay

見到你會面紅
你會感覺到佢緊張到不行

因為我係呢種人

呢D唔係內向咁簡單
你知佢鐘意啲咩咪用果樣野開個頭之後就問你想問既野

唔洗去追佢
咁樣

聽完呢句errrrr我就忍唔住叫佢等我一陣,較靜音狂笑自high再尖叫再係屋企跑三個圈之後扮曬平靜咁繼續講電話

果震未一齊女朋友WhatsApp 問我對佢既感覺係點都諗左好耐又打左好耐 驚打錯野之後先肯send 仲要即刻熄mon

係啊係啊,未一齊我都有問過佢覺得我點。
佢打咗三個字先send俾我 之後見到佢即刻off 我就知bingo喇

嗱樓主如果見到呢個情況就100%肯定架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞