點知內向型男仔係咪鍾意你?

524 回覆
13 Like 4 Dislike
啱啱送咗份小禮物俾佢
佢即刻紅都面晒
講嘢都講到1999
其實內向都算係慢熱
一齊左熟左對方就唔係單方面主動

呢個emoji好仆街

用邊個好

話自己想停經, 問下佢可唔可以幫手

呢個emoji好仆街

用邊個好

話自己想停經, 問下佢可唔可以幫手

有咗咪停經
其實內向都算係慢熱
一齊左熟左對方就唔係單方面主動

我連一齊個一步都去唔到
啱啱送咗份小禮物俾佢
佢即刻紅都面晒
講嘢都講到1999

突然送又好似好odd
唔會主動搵你,見到你會扮唔識,又唔會點俾反應你扮到好cool咁,總之就盡量唔會俾你知佢中意你
利申內向型男
唔會主動搵你,見到你會扮唔識,又唔會點俾反應你扮到好cool咁,總之就盡量唔會俾你知佢中意你
利申內向型男

點解咁似我嗰個
你地係咪都一9樣
利申內向型男

咁你點出pool
利申內向型男

咁你點出pool

利申內向型男

咁你點出pool

利申內向型男

咁你點出pool

自膠 撳錯
內向仔係咪會默默地等
利申內向型男

咁你點出pool

屌你老母
利申內向型男

咁你點出pool

自膠 撳錯
內向仔係咪會默默地等

我做咗主動之後慘食檸檬
建議大家繼續等待
利申內向型男

同我男神咁似
佢有陣時又會做d野令我覺得佢對我好好,
我又會ff下佢係咪鍾意我,
但一諗到佢唔會whatsapp我 ,見到面好冷淡我就覺得自己冇機會
利申內向型男

同我男神咁似
佢有陣時又會做d野令我覺得佢對我好好,
我又會ff下佢係咪鍾意我,
但一諗到佢唔會whatsapp我 ,見到面好冷淡我就覺得自己冇機會

Exact7ly!
但我等下等下觀察下就冇咗

直接問
生得唔靚仔又內向真係慘過食屎

直接問

搵個機會先
內向男直到結咗婚之後都係咁
有時好sweet 有時又好cool咁
好難捉摸呀

遇著啲內向到無得再內向嘅男仔真係會慘過食屎
內向男直到結咗婚之後都係咁
有時好sweet 有時又好cool咁
好難捉摸呀

遇著啲內向到無得再內向嘅男仔真係會慘過食屎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞