裁判官批評警方早知道被告有回程機票 卻不向法庭透露

944 回覆
3695 Like 38 Dislike
邊撚度有叫人認罪?我淨係問佢係咪諗住唔認罪?早排救生員個case 就係有對人叫佢唔好認罪被屌到仆街。我今次先咁樣問一句。其他連登仔見我覆完就算,係得你一隻忽然之間死咬唔放,司馬昭之心路人皆見啦。

依家唔係一句意見唔同就代表係藍㗎
廢柴又駁我唔到
睇波就係藍?係藍就唔會咁得閒出post覆熱門po啦。

你個人係咪冇腦㗎垃圾
P牌真係p牌 又敗走
而家係我咁多個問題你冇一個駁到喎死傻仔
依家就係同你講 你個意見就係藍 收皮啦廢柴
9X9
咪on9啦,真係藍係5毛就唔會專登搵個p牌account 講嘢

冇理據就搵p牌做攻擊點咪顯得你理虧囉
點睇都係你廢你理虧 俾人又屌又負皮敗走喎 唔啱嘅 負評我試下囉p牌藍絲
你自己覺得我一個意見藍,就代表成個人都係藍?

咁我以前啲意見黃又唔當我係黃?

都叫你睇吓我喺熱門po,以前啲po嘅comment先。你數下我係黃定係藍多啲先啦。

如果我真係5毛我一早就放棄唔同你嘈,攞過一個新嘅account啦。

做人理性少少好唔好
講到尾你咪又係剩係得p牌1個point......
係你黃就唔會仲係度死撐 一早為自己個藍絲言論悔過兼收皮啦
夠贏啦對你依種藍絲死中坑 大家都有目共睹 公道自在人心
因為我喺呢個point真係同主流連登仔意見不一,所以我先堅持自己呢個睇法。
係拉錯人 咩逃避刑責
所以咪係藍絲囉死廢柴
我繼續喺其他po覆嘢算
敗走
咪on9,咁咪繼續抝落去囉。我廢撚事同你呢啲剩係得歪理嘅人嘈
走你就走啦廢柴藍絲
直頭係不公平審訊 可以申請中止聆訊
屌你老母真係 越睇越嬲 個個藍絲都同連登仔意見唔同 佢地又係同你一樣咁「黃」呀? 你依d死中坑真係唔撚知醜 話自己黃喎
唔單只反映香港警察唔係可靠證人,仲反映香港警察扭曲事實。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞