[iq150] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
飯狗真係屌得過
就係唔洗
C朗比人告強姦有冇影響佢
好波咪得
咁Ake呢?
英人加青訓
我都覺得sarriball 個佐真奴係英超未係可以好似意甲咁用到咁盡 英超啲隊縮半場 佐其實小左好多機會放過頭波 加上上年睇到佢長波同法比準成度仲要差小小

呢家撚伯今個season一直都係想試人試陣 佢都未得到佢最想要既人 所以今年先要大買人

琴晚睇到撚伯都冇用過中路build up 佢個戰術都唔撚用簡迪去build up 佢個戰術build up 係要用埋兩隻amc去做 我反而覺得佢有諗過簡迪弱點去做呢個戰術

加上啲人屌cheek好似冇爆過人 好錫身 但呢家兩隻amc係撚伯個戰術到都唔想用黎1打1 因為佢推到兩閘好上 一扭甩就會比人反擊

其實撚伯係有落心機搞個進攻form, 你見到有wing/amc/sideback rotate 插 halfspace, 琴晚有中路onetwo反速彈波 只不過係比四大中堅啲on9波玩死

長遠黎講 我覺得撚伯想有2-3 set formation 係手,呢家係佢trail and fail緊 我希望佢下個season可以穩定 但佢今個season點都會支持佢 要屌就要佢攬果四大中堅 本身都唔撚係aim頭4
有打過
英格蘭黃金一代 A高衰叫雞 隊長衰搞隊友老婆
朗尼老婆大肚叫老雞
是但啦,四件都垃圾
有沒有終點 誰能知道 在這塵世的林伯特
撚狗唔識教防守,唯有好似哥狗咁用錢砌防線
條柒頭咪鳩跳搞到重傷囉
世上無第個雲迪克
是但啦 zouma同超人 邊個賣到就好賣 返正都係自爆 有咩分別
閪左幾場都仲堅持試廢人切,佩服
有啲人係都唔信嘛,就算呢幾場咪又係大把人話有簡狗就唔駛佐
拿記黑鳩唔好太大期望
今季dup左好多
唔似以前sorryball咁一夫當關
無人對佢有期望
唯一暫時叫有期望中堅暫時得蘇恩祖
尋晚贏到人 搞到西咸降班咪可以執平貨囉
死撚狗搞死隊波
Zouma tackle唔差
要清一定係老迪鳩
得罪講句
迪加都仲可以話留嚟做agent happy真係諗唔到點解要留佢
Zouma 最少知自己腳法差係唔係都大腳清波先
迪鳩唔會
蘇馬有市場
迪鳩無
蘇馬對拖肥果場先撚波比人偷 差d單刀
迪加買埋havertz就可以做condom
上場對李城三頭地鼠d長傳真係嚇死人
不過尋日天神一樣咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞