[iq150] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
利華比啲骨氣賣比車好過啦
Lampard 回應守死球問題 :

- 球隊(Sarri) 上年守死球已經排包尾
- 以前同Terry, Cahill, Drogba, Ballack , Ivanovic踢波,唔需要練死球
- 利物浦前幾季守死球都好弱,簽左Van Dijk後所有傳中都比佢頂走晒
- Van Dijk例子證明高度既重要性,但即使唔夠人高,球員自己應該都要硬淨d,比壓力對手
- Lampard澄清自己唔係搵藉口,亦認同球隊係守死球的確係做得未夠好
- 簽新球員時,高度 亦都會係考慮因素之一

https://www.theguardian.com/football/2020/jul/03/frank-lampard-says-chelsea-could-solve-set-piece-problem-by-signing-tall-players
Kai狗189
Lampard回應Kepa:

-唔評論佢來季去向
- 只係想佢展現出"正確"既心態同態度

"All I want from him is the right mentality and attitude in approaching games. "

I’m happy with him. That’s the end.”
Welcome Kai!
Welcome Rice!
Emerson

球會想收返25m , 國米prefer loan
咁佢仲堅持keep四大中堅
但走去賴個龍
乞兒 借佢老母
記得早幾年高登已經嘈緊高度足球
Van Dijk 例子係能力嘅重要
唔係高度
蘇馬 迪加咪又同差唔多高但就係頂唔走晒啲傳中
拜狗唔爭 睇嚟有機
皇前場又勁多人
Bakayoko 189 too
過埋今晚就跌出前四
以前個個頂得,而家要azp攝下攝下,頂住個1米9
岩用又唔出又唔擺岩位
Fdj明顯接影帝個位
點知影帝仲成日出
Fdj就擺係8號位
李城 !?
Nex seaon nineup
Oblak
Azp vvd christy chiwell
Kante kovacic
Ziyech havertz messi
Werner
kovacic out
barkley/ mount in
痴撚線
第一次見有第二隊可以叫停人地個轉會
死拜狗真係賤種嚟
loan你老母西
借去其他國家都唔比你隊賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞