[iq150] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Kepa表現可圈可點
但有四大中堅係到邊個做籠都無咩分別
換完中堅先到kepa啦
一早買左antonio咪唔洗輸得咁慘
ddg啪住堆垃圾咪又係咁勁
Kai呢啲可預不可求既人 應該優先處理
反正市面上都冇乜top tier中堅
馬昆奴斯就真係唔洗諗啦
kimpempe都話有d機
佢個375k 人工淨係靠早期既表現揾返黎
22歲借出去仲有機會救,中堅大把人去到26/27先成材
講真四大中堅 上面咪講左 無球會出手斟都唔會點換住

戰術大師直頭諗埋套戰術比kai 緊係追kai 先喇

如果你前面入到波咪最多擺大個頭鬥攻囉

四大中堅要執都唔會係一時三刻執到

你估打機未 望有人接貨好過喇

就算飯仔ake 有價可入手 撚伯都未必出手

寧願留錢買kai or 左閘喇
至少都要入一個新中堅變下啦
而家呢4個真係冇得救
入埋都唔夠輸
Dean Henderson
撚伯應該係琴日嗰場之後對雞巴高波冇信心
平平哋ake都殺住先

#Willian2023
撚伯份iq報告係咪錯㗎
入邊個先得架咪up左ake/rice
但都要睇佢地降唔降班之類 但應該夠錢唔會太貴搞得掂
你係想讚kepa
最強中堅岩柏度下季強勢回歸
而家球隊最需要嘅係一個後防大佬
乞衣頭之前一出場就手指指 指揮後防
如果今季有佢指撚住迪加天神蘇馬
Kepa坐低飲咖啡都得
嗰啲咩市場上無好嘅中堅呢啲說話留返同阿狗講

企位錯晒
我覺得佢未有時間練死球防守 同埋未搵到死球教練
#askhawk 呢家死球邊個教?
讚鬼佢咩
只係覺得又要買kai又要買LB
如果資金有限我會優先換四大中堅先
以西女人性格
佢賣人至少原價
如果Kepa咁都有人肯用原價接貨
我支持立即賣
Havertz teamate Wendell Nascimento Borges: “Psychologically, the Germans are very focused people. They are very concentrated on what they want. If he goes to the Premier League, he will learn a lot. I think Kai dreams of playing there. He has that desire. And I think if he decides to play in England, he will be a success.”
可圈可點係讚人嫁
但係好想要Kai
71m有乜可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞